Mit csináljak ezzel a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Egyszer csak idejön hozzám azt mondja : Majd ha radfogom a fegyvert meglátjuk mennyire fogsz mosolyogni mindezt csak úgy egyszer volt paintbollozni azt menőnek hiszi magát (honap vegen én is fogok lőni de valodi pisztollyal apám haverja elintézte) meg minden esetbe amikor meglát: Szia szia EGYFOJTABA nagyon idegesít masokat is egyik pillanatba játsza a havert masikba hatbadof gondolkodtam hogy megverem2016. máj. 8. 14:05
1/5 anonim válasza:
A közössége elviszi rossz irányba ? Neheztel rátok rád valamiért ? A pc világa ezt váltja ki belőle ?
2/5 anonim válasza:
Öljétek meg egymást... Így kell ezt elintézni civilizált emberek... emberek?... gyerekek* módjára.
4/5 anonim válasza:
En fegyver tulajdonos vagyok es sajnalom, hogy igy viszonyultok ehhez a dologhoz.
Magyarorszagon a hivatalos allaspont, hogy az emberek tul hulyek a fegyvertartashoz. Ha elmultal 18, elmehetsz a loterre es kiprobalhatok az osszes fegyveruket.
Ettol nem maszol feljebb egy rangletran sem. Ha verekedni akarsz, abba ne keverd bele a fegyvereket.
A maegoldas az, hogy nyilvanosan a haverok elott kijelented, hogy egy kis fereg, szerencsetlen es soha tobbe a kepet nem akarod latni, mert olyan szanalmas hogy elkeserit es nem akarod, hogy masok azt gondoljak haverok vagytok. Majd keruld el.
Ennyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm sokat segitett meg jó a szöveg :)
Többi válaszolónak is megköszönöm hogy időt forditott rám
2016. máj. 17. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!