Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én érzek úgy minden...

Csak én érzek úgy minden szünet végén, hogy úr isten, megint vissza kell mennem ahhoz a sok hülye osztálytársamhoz?

Figyelt kérdés

2017. jan. 1. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem ez eléggé szubjektív, hogy ki mennyire várja a sulit, vagy ki mennyire sírja vissza.

Most azok, akik népszerűek, meg úgy általában véve az osztály és az iskolai hierarchiában előkelő helyet foglalnak el, bejönnek a csajoknak/pasiknak, azok nyilván várják a sulit, és legfeljebb tényleg csak a dolgozatokon meg az osztályzatokon fő a fejük.

Aki viszont népszerűtlen, nem nagyon vannak barátai, esetleg még gondjai is vannak a beilleszkedéssel, és a csajok/pasik elfordulnak tőle, az egyértelmű, hogy nem szívesen megy vissza. Az már inkább várja az idősebb kort, meg a munka világát, ahol a "menőség" és hasonló tulajdonságok (magyarul, amik az iskolai érvényesüléshez kellenek), jóval kevésbé mérvadóak.

2017. jan. 2. 07:33
 12/20 anonim válasza:
25%
Same here! haha
2017. jan. 2. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogom az iskolát vissza sírni a szünet miatt se.. annyiszor megaláztak meg bántottak
2017. jan. 2. 19:47
 14/20 anonim válasza:
16%
Megértelek, ha koszos cigányok az osztálytársaid. Viszont, ha normális fehér emberek akkor lehet csak barátkozni kellene velük, jobban megismerni Őket.
2017. jan. 5. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
#14 Khm a normálisnál megbukott.
2017. jan. 5. 16:04
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
#14 Ez nem így működik. Nem a származás a lényeg, hanem a viselkedés. Rengeteg hungarista meg rocker van, szemét mint az állat, és baszogatja az osztálytársait. A helyzet az, hogy nagyon buta és mamlasz az, aki hagyja, hogy a "saját fajtája" baszogassa, a másikét meg megtorolja. Ez egy hülyeség, a baszogatás ugyanúgy fáj, akkor is ha a saját testvéred csinálja, ez nem származáshoz kötött dolog. Teljese mindegy, hogy egy angol, egy svéd, egy cigány, egy orosz, vagy egy kínai csinálja. Ugyanúgy ki tud idegelni az összes, a lényeg tehát a viselkedésen van. Mind emberek vagyunk, csak az egyikünk 2-3 ezer kilométerre délebbről származik, a másik meg északabbról. A viselkedés és a magtartás pedig nem ettől függ.
2017. jan. 5. 16:30
 17/20 anonim válasza:
25%
Aha
2017. jan. 6. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Én ugyan így vagyok ha szabi után vissza kell menni dolgozni..
2017. jan. 7. 09:58
 19/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem, az osztálytársaid is azt gondolják, hogy már megint látniuk kell téged.
2017. jan. 8. 15:43
 20/20 Nereida3 ***** válasza:
70%
Szünet után mindenki nehezen rázódik vissza, egy jó suliba, jó munkahelyre is. Amúgy én sem sírom vissza a sulit, ha az ember azt a munkát csinálja, amit szeret, akkor jól érzi magát. Tény, hogy sok hülyeséget találnak ki a feljebbvalók, de végre önálló vagy, senki nem szól bele az életedbe (bár néhány nagy döntésnél nem volna rossz, ha valaki beleszólna...). A mai iskolarendszerbe meg tuti nem mennék vissza. Szóval, kitartást, foglalkozz a feladatoddal, ez az egyetlen, amit jelen pillanatban tehetsz, vagy, menj át másik suliba, senkinek nem kell szenvednie éveken át.
2017. jan. 8. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!