Csak én érzek úgy minden szünet végén, hogy úr isten, megint vissza kell mennem ahhoz a sok hülye osztálytársamhoz?
"Kösz, 4-es, ez motiváló... egyébként sokakkal szoktam beszélgetni a környezetemben, de olyat még nem hallottam senki szájából, hogy visszasírta volna az iskolát."
Jelentem, sok aspektusból visszasírom :D Mondjuk a középiskolát. Már egész nagy az ember, valamennyire önálló, nem tojnak a felnőttek a fejére ha mondd valamit. A sulis követelmények meg az egyetemihez képest nullák. Én kb. tengtem-lengtem és végig ötös voltam az általam fontosnak ítélt tárgyakból, a tanulmányi átlagom is 4,3-4,7 között volt mindig nulla energiabefektetéssel.
Nem fő a fejed a főnök miatt, a munka miatt, a pénz miatt. Hidd el, egy témazáró által okozott stressz nulla ahhoz képest amit mondjuk a munka tud okozni :D
Mindenki fiatal (és egészséges), mindenki sokkal jobban néz ki mint később bármikor, nincs kopaszodás, őszülés, pocakosodás. Hidd el baromi jó dolog fiatalnak és iskolásnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!