Tanár és diák között alakulhat ki valami?
Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 19:25
12/16 anonim válasza:
Én is járok tanfolyamra és nálunk egy fiatal tanár van és az egyik csajnak tetszik:D Szerintem ez más, de akkor is. Még ha felnőtt képzésről is van szó.
vagy ez más?
13/16 anonim válasza:
Felnőttképzés volt az is. De nálunk én vagyok a nő. A diákom kinézett magának, aztán lett, ami lett.
14/16 anonim válasza:
A miénk is az:)
Az egyik nő mindig beszól valamit a tanárnak (27 éves).
Mondjuk ő alapból nagyon közvetlen a csapattal.
Nem hinném, hogy tetszene a tanárnak, de ki tudja.:D
De azért ez szerinte más helyzet.
De azért ő is tanár, szóval szerintem nem lenne szerencsés ilyenkor sem, de nem az én dolgom.
16/16 anonim válasza:
Nem, tényleg nem szerencsés. Nehéz úgy órát tartani, hogy közben az egyik diákod egyértelműen arra megy rá, hogy csak vele foglalkozz, ráadásul nem csak ő nézett ki magának első nap. Én is remegve mentem be minden egyes nap a képzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!