Ilyet lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Tizenegyedikes vagyok,biosz emelt faktos(2 hónapja, mert szeptemberben nem is volt fakt).Tanárom magyarórán odajön hozzám és közli velem hogy ... néni(biosz tanár)üzeni hogy holnap OKTV-m lesz(ráadásul ezt 6. órában).Most ez milyen dolog már hogy egyrészt meg se kérdezett hogy akarok-e menni,előző nap szól, ráadásul nem is személyesen.Pedig hétfőn óránk is volt vele + fakt. És mikor megkerestem és megkérdeztem tőle hogy miért kell mennem, mert én nem akarok,a válasz az volt hogy emeltes vagy (hozzá teszem kb. öten azok vagyunk és csak kettőnknek szólt hogy megy)meg különben is ne legyél már beszari.Most komolyan én ezt nem hiszem el.Így holnap mehetek rá, mert hiába próbáltam meggyőzni így is rámeröltette a dolgot.2016. nov. 23. 21:15
1/2 anonim válasza:
Telefonról nem fejtem ki, de neegyél már életkéotelen, kommunikálni és problémát megoldani nem tudó ember... magadért.
2/2 anonim válasza:
micsoda bullshit. az oktv-re neked kell jelentkezni, nem jelentkezhet senki a nevedben. én nem mentem volna el, úgysem tudnak mit tenni. de gondolom, már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!