Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Baj ha csöndes vagyok?

Baj ha csöndes vagyok?

Figyelt kérdés
sokan meg jegyzik hogy csöndes , visszahúzódó gyerek vagyok , ez akkora baj ?? Már zavar hogy szólnak ezért , miért zavarja ennyire az embereket hogy szóvá teszik ?

2016. dec. 4. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz ha csöndes vagy! Persze van akit zavarhat...
2016. dec. 4. 17:17
 2/9 Someone Alone ***** válasza:
Nekem is sokan mondják. Megszoktam. Nem izgat.
2016. dec. 4. 17:20
 3/9 A kérdező kommentje:
de egy idő után már idegesítő tud lenni , miért nem tudják el fogadni hogy ilyen vagyok ? Inkább legyen nagy a pofám ?
2016. dec. 4. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz vissza valami olyat hogy "Most hozzátok vagy a témához mit szóljak?"
2016. dec. 4. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen csendes, visszahúzódó voltam, vagyok. De mindig igyekszek nem odafigyelni azokra, akiket ez zavarja. Persze sokszor nehéz, hisz az embernek nem esik jól, ha mások piszkálják őt valamiért.

Lényegében a fő kérdés nem is az lenne, hogy "miért zavarja őket az, hogy én csendes vagyok?" hanem az, hogy "engem miért zavar az, hogy őket az zavarja, hogy én csendes vagyok?"

Ha nincs konkrét oka annak, hogy csendes vagy, akkor te ilyen típusú ember vagy, aki csendesebb a többinél. Ez egyáltalán nem probléma.

2016. dec. 4. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
az a baj hogy mindig az ilyen emberekbe kotnek bele, a suliban es kesobb a munkahelyen is, ehhez szokj hozza, sajnos tapasztalatbol irom ezt.
2016. dec. 4. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is csendes tpus vagyok, és azt vettem észre, ez valóban zavar egyeseket. Az okára még nem jöttem rá, pedig már nem iskolába járok. Van aki nehezen tolerálja, ha a másik más. Abban egyetértek az utolsó hozzászólóval, hogy csendesség ide, csendesség oda, tanuld meg megmutatni mások felé a határaidat, ki meddig mehet el, mert sokan vezetik le csendes embereken a frusztrációjukat, mert ők úgyis csak hümmögnek.

Ha valaki csak érdeklődik, miért vagy hallgatag, neki megmondod, hogy ilyen a természeted.

2016. dec. 4. 19:25
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat sokat segítettetek ?
2016. dec. 4. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
egyebkent azert zavarja oket mert azt hiszik hogy nem akarsz veluk komunikalni lenezed oket, vagy olyan buta vagy hogy semmihez nem tudsz hozzaszolni, ilyeneket gondolnak rolunk es ezert jon a basogatas es hiaba pontoztok le tudom faj az igazsag a hozzam hasonlo embereknek, de ez akkor is igy van majd megtapasztaljatok.
2016. dec. 7. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!