Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem, nézzik'ki belôlem?

Miért nem, nézzik'ki belôlem?

Figyelt kérdés

Mindenkivel megpróbálok jól kijönni,beszállok beszélgetésekben és örűlök,ha más is beszáll beszélgetni.Általában nyitott személyiség vagyok mások felé,amíg úgy érzem,hogy van értelme.Természetesen ha nem találok közös témát,nem erőltettem a beszélgetést.

Sokáig tűrök dolgokat,de ha teli a pohár akkor nagyon megtudom mondani a magamét!

Szóval..már nem egy ember mondta,hogy nem nézne ki belôlem dolgokat,amiket meséltem,hogy már megtörtént velem vagy megtettem.

Pl: régebben sokszor,buliztam és mondtam,hogy volt amikor berugtam,erre hogy kinem nézte volna belőlem,hogy én valaha ittam...vagy bármi ami egy kicsit is vadabb dolgok vagy hogy írjam..:-) mintha nem hinnék el. És ez anyira rossz mert nem tudom milyenek láthatnak,ha semmit nem néznek ki belőlem.

#Sem csöndes #sem hangos nem vagyok.
2016. ápr. 3. 15:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet a külsőd végett szolidabb embernek néznek :)
2016. ápr. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!