Nem merek megszolalni a suliban Egyszoval csöndes vagyok! Mit tegyek hogy ne legyek csendes?
Nem szép tőlük, hogy amikor megszólalsz, akkor így gúnyolnak, de szerintem folytasd a mondandódat bármit is mondasz. És egyszer csak nem fogják csinálni, mert már megszokják, hogy Te mégis tudsz sokat beszélni. :)
És SZERINTEM, amikor megkérdezik, hogy miért nem beszélsz, és nem válaszolsz az nagyon rossz döntés! SZERINTEM az egy barátságos közelítés, de ha "leszarod" és nem válaszolsz, akkor persze, hogy ez lesz a vége. :/
Most nem ellened vagyok, csak elmondtam a tapasztalatomat.
Sok sikert! :)
Bizonyos szinten megértem, hogy nem akarsz ehhez a mai elkorcsosodott embergyerekekhez szólni. Legszívesebb egy lapáttal agyonütném az összeset.
A problémádra pedig csak te magad tudsz választ adni. Ha beszélni akarsz velük, akkor beszélj, ha meg nem akkor szard le őket.
#1-es vagyok csak lemaradt:
Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, rengeteget szívatták ötödiktől nyolcadik elejéig. Nagyjából nem volt úgy igazán barátja, mert tényleg senkivel nem beszélt. Én elkezdtem vele beszélgetni, nem mondott sokat, de legalább néha odavágott egy-egy szót. Majd úgy 8. félévre egyre jobban kezdett megnyílni, bár kellett egy pár gyerek aki kiállt érte, amikor a "nagyon menő" gyerekek beszóltak neki. Év végén már szívatott is minket, természetesen baráti szinten, amiken jót nevettünk.
Szerezz EGY barátot, akinek minél jobban meg tudsz nyílni és ő rájön, hogy nem is vagy olyan aminek képzeltek.
Ha meg nem akkor már csak 2 év. :) :) :) (Ezt csak viccnek írtam ide...)
És szerinted mi lehet az oka? Történt valami öt éve? Te változtál meg vagy a körülmények? Ugyanazok az osztálytársaid mint akkor? Nincs köztük normálisabb? Ha olyannal barátkoznál, aki szintén csendesebb, akkor lehet, hogy tudnál nyitni a többiek felé is.
És nem tudsz mit mondani, vagy nem akarsz, vagy nem mersz?
A legfontosabb, hogy ne gondold többnek őket magadnál! Ha hozzá tudsz szólni valamihez, akkor erőltesd meg magad, és szólalj meg. Először lehet, hogy még meglepi őket, és beszólnak valamit, de ha többször megteszed, akkor egy idő után már nem lesz furcsa nekik, és leszállnak rólad.
Amúgy meg bunkók, hogy beszólogatnak. Így csak azt erősítik benned, hogy te vagy a hülye, pedig ez nem igaz!!!
Egyre jobban kezdtek eltávolodni tőlem mert a másik osztálybol olyannak barátkoztam akit ők nem szerettek.De azota megváltoztak meg én is van az osztályomba barátnőm
ő normális nálunk csak a fiuk a cukkolosak leginkább de van pár jo.De igazábol a többi osztálybol a gyerekek olyan piszkálosak meg beszologatosak, de az osztályombol csak a fiuk meg 1 lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!