Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rengeteget hianyzok az iskolabol, attol felek hogy kirugnak es evet kell ismetelnem. Nincs kedvem bejarni, azert mert lusta vagyok, felek. A barataim is kezdenek elfelejteni. A tanarok is cseszegetnek rolam beszelnek hogy a dolgozatok tz-k miatt nem megyek meg stb.. Most leszek 9.es szoval nagyon szamitana a felevi jegyeim a tovabb tanulashoz de vannak olyan tantargyak is amikbol meg 1 jegyem sincs.. Szerintetek mitcsinaljak? Mit mondjak a barataimnak/tanaraimnak hogy nem jartam eddig suliba. Hogyan turjem el a cseszteto tanarokat a kerdeseket. Segitsetek!2016. dec. 4. 12:03
1/3 anonim válasza:
Volt egy hasonló időszakom sajnos. Én egyszer csak elkezdtem járni és tettem rájuk. Mikor számonkértek lehajtottam a fejem és nem válaszoltam. Egy idő után úgy kb évvégére mikor behoztam a lemaradásom és látták, hogy mostmár tényleg tanulok és minden rendben befejezték a piszkálást.
2/3 ElekTamás88 válasza:
Néhány év múlva kirúgnak ezért a közmunkából! A tanulás és az iskolába járás az alapja az életednek. Gondolom felnőttként majd szeretnél egy életszínvonalat, amihez egy jó munkahely kell, ahhoz pedig tanulni kell. :-)
3/3 anonim válasza:
Egy cipőben járunk. Én 13-os vagyok és néha nagyon nincs kedvem suliba menni, nehéz rávenni magam. de szerintem mondd azt, hogy nem érezted jól magad, és mostmár próbálj meg mindig suliba lenni és majd idővel elfelejtik:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!