Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek bele?

Mit tegyek bele?

Figyelt kérdés
Az osztályban mikulás buli lesz és mindenki húzott egy nevet és annak kell csomagot csinálnia. Én az osztályfőnököt húztam de nem tudom mit tegyek a csomagjába. Szeretnék valami kisebb viccet. Nem egy papírt amire felírok egy béna faviccet hanem valami tréfát ami azért nem durva. Segítsetek léci...
2016. dec. 2. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet én a helyedben beszereznék annyi virgácsot, ahányan vagytok az osztályban, csinálnék hozzá virgács-tartót (minden virgácsnak 1 külön hely, mert úgy jobban látható a mennyiség, ha nem akarsz csinálni, kereshetsz virgácshoz illő tolltartót), és rákötnék egy cetlit a tartóra, amire ezt írnám:

"Diák-büntető szett"

Vagy ráírnám a tartóra. Attól függ, hogy néz ki jobban.

És persze ezt olyanra kell csinálni, hogy esztétikus legyen ránézni, hogy ki lehessen rakni fenyegetésként az asztalra :)

Raknék mellé mikuláscsokit is.

Virgácstartó:

Ha sokan vagytok az osztályban, elég kevesebb virgács is, és pl. vannak olyan tolltartók, amik sün-szerűen tartják a tollat. Az talán érdekesen nézhet ki virgáccsal is :)

De pl. olyat is csinálhatsz, hogy egy talpazatból kiállnak drótok, azok végét meghajlítod, hogy tartson 1-1 virgácsot. Kb. úgy mint a drótból tekert díszfák, csak virgáccsal levelek helyett. És a talpazatba beleírhatod hogy "Diák-büntető szett" :)

2016. dec. 3. 00:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de én olyasmi tréfára gondoltam amit az osztályfőnököm csomagjába teszek. De ne legyen durva
2016. dec. 3. 19:18
 3/3 anonim válasza:

Hát ha az oszid jófej és nem valami banya akkor ze a javaslatom:

-Ha jól tudsz rajzoni akkor próbáld egy kisseb képregényben össze hozni a kinosabb iletve nektek viccesebb jelenteket! Ezt tudod túlozni illtve elágyitani!

-Ha egy banya akkor inkább adj neki gyertyát

2016. dec. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!