Szerintetek szerelmes belé m?
Figyelt kérdés
Van egy tanár aki sokkal kedvesebb velem mint a többiekkel. Pl.: Mindig azt mondja nekem, hogy szívem mrg drágám, szinte mindig engem néz, most amikot dogát írtunk akkor csak nekem mondta, hogy szívesen pedig mindenki mondta, hogy Köszönöm, ha valakit cukinak nevez akkor akkor mindig rám mondja. Szerintetek szerelmes belém? Éb 13 éves vagyok ő 29.2016. szept. 22. 14:44
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy mindent elírtam csak telefonról vagyok
2016. szept. 22. 14:46
2/9 anonim válasza:
Vagy ábrándozol, vagy pedofil.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem ábrándozok látom amit látok hallok amit hallok
2016. szept. 22. 15:02
4/9 anonim válasza:
Nem valoszinu, inkabb te vagy bele szerelmes es kepzelodsz.
5/9 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz.
És szerintem csak te vagy a tanár kiskedvence. De nem szerelmes beléd. Mert ennyierővel a magyartanárom is szerelmes belém. Mindig becézget, simogatja a fejemet.
.
.
.
.
.
.
.
.
és nő
15/L
6/9 anonim válasza:
Nem szerelmes beléd, erre a fejemet tenném. Többet képzelsz a dologba, mert szeretnéd, ha így lenne. Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy te vagy az egyik kedvence, ezért veled kicsit más, mint a többiekkel. :) Nekem is volt egy tanárom, aki mindig szívem-ezett, egy másik meg tündérem-ezett, mégse éreztek többet puszta "diákom iránti szeretetnél". Egy 29 éves férfi jó esetben nem egy 13 éves, hozzá képest kislányba fog belezúgni, főleg nem a tanítványába.
7/9 anonim válasza:
"szerelmes"
XDXD
OK
Kedvence vagy.
8/9 A kérdező kommentje:
De ma például rám kacsintott
2016. nov. 8. 16:49
9/9 anonim válasza:
Rád kacsintott? :O Aztaaa, a következő lépés tuti az lesz, hogy megkéri a kezedet!
Ne élj ennyire álomvilágban, túl sokat képzelsz bele, és emiatt csalódni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!