Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha szinte minden...

Mit tegyek, ha szinte minden tanár rosszakat mond rólam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rossz tanuló, persze velem is előfordul, hogy egy-egy dogára néha nem készülök, mert fáradt vagyok vagy csak elfelejtem, hogy irunk, de összességében azért egész jó vagyok. Viszont csak itthon szoktam tanulni, az iskolában mindig elbambulok órákon, mert a legtöbb tanár annyira unalmas és nem birnak úgy órát tartani, hogy ne terelje el bármi a figyelmem. Ezért sokszor, ha felszólitanak órán, mert látják, hogy épp az ablakon nézek kifelé, vagy rajzolgatok a füzetembe, nem is tudom, mi volt a kérdés és állandóan panaszkodnak rám emiatt, az osztályfőnök pedig minden egyes osztályfőnökin továbbadja ezt anyámnak, hogy én állandóan firkálgatok meg bambulok órán, csináljak valamit.. Meg emiatt a szorgalmamra is mindig 3-ast ad, ami szerintem rohadtul nem igazságos, mert van, aki 2-es tanuló, csak órán állandóan bekiabál valami f4szságot, és igaz, hogy legtöbbször nem is jó, amit mond, de mivel állandóan hozzászól az órához meg jelentkezik, ezért neki is 3-ast adnak :"D

Tudom, hogy nem számit sehova, hogy hanyast adnak a magatartásomra meg a szorgalmamra, csak az idegesit, hogy miért vagyok ugyanannyira szorgalmas, mint egy olyan, aki épp, hogy nem bukik meg? Ez annyira sértő..Miért baj, ha én nem órán vagyok aktiv, hanem amikor itthon egyedül tanulok? Nem tehetek róla, hogy 1-2 tanár kivételével az összes többinek annyiból áll az óra, hogy monoton hangon elmondja full ugyanazt, ami a tankönyvben benne van, meg közbe néha megállnak cseszegetni, mert ki merek nézni az ablakon..Ha nem tetszik nekik, hogy kinézek azon a szaros ablakon, akkor falazzák be, vagy tartsanak olyan órát, amin nem alszik el mindenki -.- Még ha nem is jegyzetelnék meg sose vinnék magammal felszerelést, akkor megérteném, hogy bajuk van velem, de én mindig cipelek mindent, még az olyan könyveket is, amiket egy évben kb 2-szer kinyitunk, mert sose lehet tudni, mikor jut eszükbe a tanároknak, hogy jajj a tankönyvben van valami ábra, amit meg kéne nézni, és csak amikor épp semmit nem kell irni, olyankor szoktam elkalandozni.

(12.-es vagyok amúgy.)

2016. nov. 30. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Az lehet a gond, hogy nem elég gyors a felfogásod.

Nem bírod követni a tanárok előadását.

Mert azt azért nem hiszem, hogy az összes tanár unalmasan tanít.

A te sorsod az, hogy hazamégy és bemagolod a könyvet. Ne jelentkezz egyetemre!

2016. nov. 30. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Rohadtul nem azt irtam, hogy minden tanár unalmasan tanit, csak a legtöbbjük :D Engem ne hülyézzen le olyasvalaki, aki nem bir egy pár soros szöveget se értelmezni :)

Mellesleg ne te mondd már meg, jelentkezzek-e egyetemre, vagy ne :D Alapból jelentkezni még a hozzád hasonló idiótáknak is szabad, csak a te fajtád szokott rögtön kibukni c:

2016. nov. 30. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd abba azt, hogy te vagy a legnagyobb áldozat!!

Vedd kézbe az irányítást!

Hamarosan érettségi. Érdemes lenne konzultálni a tanárokkal. Szépen szedd össze, hogy mire lenne szükséged az órákon, és jussatok közös nevezőre! :) Azért van ott, hogy segítsen, tehát kérd a segítségét nyugodtan bármelyik tanárodnak! :)

2016. dec. 1. 01:20
 4/5 anonim válasza:
100%
Légy sokkal aktívabb, jópofizz a tanárral még ha nehezedre is esik. (Ne túl rámenősen csak pl dumálgass velük óra után, kérd ki a velemenyükett bizonyos témákról stb) Hidd el csak ennyin múlik az egész.
2016. dec. 1. 01:45
 5/5 anonim válasza:
100%
Ja és ülj az első padokba, mert folyton a hátsót nézik és elkonyvelnek rossznak ha hátul ülsz, főleg ha más renitens diákokkal vagy körbevéve. Előző voltam.
2016. dec. 1. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!