Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha nagy az orrom?

Mit csináljak ha nagy az orrom?

Figyelt kérdés
Piszkálni és csúfolni szoktak mert nagy az orrom , ez ellen mit tehetnék ?

2016. nov. 28. 21:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem nem a legjobb barátaid csúfolnak, hanem az értelmiségiek, nem is véletlen."

Milyen értelmiségiek? Aki ilyesmi miatt csúfol valakit, azt nem nevezném értelmiséginek.

2016. nov. 28. 22:04
 12/18 A kérdező kommentje:
hát ez is igaz , csak a suttyó bunkó paraszt osztály társaim
2016. nov. 28. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
na oké ez az utolsó krvra ütött XD
2016. nov. 28. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Törődj bele, hogy így nézel ki.., aki pedig piszkál, azokkal ne is foglalkozz!
2016. nov. 29. 20:20
 15/18 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2016. nov. 29. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:

#11-es, tudod létezik egy iróniának nevezett irodalmi eszköz, amivel pont az ellentettjére hívom fel a figyelmet, mint amit mondok..

Rájöhettél volna ha tartalmilag megpróbálod összehasonlítani azt amit írtam és a mondatot, amit kiemeltél.

[link]

2016. nov. 30. 16:23
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os, oké, de ezt honnan tudjam? Élő beszélgetés esetén könnyebb megállapítani valamiről, hogy irónia, mint írásban, mert érződik a hangnemen is.

Az írásod többi része valóban ellentmond ennek, de láttam én már ezen az oldalon olyat, hogy valaki ellentmondott saját magának, és az biztos nem irónia volt. Szóval itt is történhetett volna ez, ezért nem tudom, mire ez a szarkazmus, ami viszont teljesen egyértelmű. :)

2016. nov. 30. 16:36
 18/18 anonim válasza:
Engem azért szoktak piszkálni,mert hogy szerintük én aranyos vagyok.Semmi alacsonyság nincs bennem,csak szerintük cuki vagyok.Igazából hogyha egy kicsi normálisság van bennük,(legalább egyben)akkor meg kell beszélni velük,hogy ez nekik sem esne jól.Ha legalább egyikőjük megérti,akkor bír, beszélni a tőbbiekkel.Azt nem mondom,hogy abba hagyják,de azért nálam egy kicsit kevesebbet csinálják:)
2017. márc. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!