Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon miteszeres az orrom és...

Farkascsaj2001 kérdése:

Nagyon miteszeres az orrom és nagy zsíros a bőrön mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olvastam neten hogy ha tojás fehérjét rá kenem az orromra és egy réteg kis zsepit rá rakok ezt 2x megcsinálom hagyom száradni majd leszedem akkor tiszta lesz a porusaim ez igaz? Meg ha meleg tejet és zselatin port össze keverék rá kenem az arcomra akkor ez is megszárad és az lesz mint a zsipisnel ezek nektek beváltak vagy ilyesmi?
2016. aug. 16. 02:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Valakinek beválik valakinek nem. Én is gondolkodtam a napokban hogy kipróbálom valamelyiket. De sok változásra nem számítok

[link]

[link]

2016. aug. 16. 03:08
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Nem,ezek az anyagok nem erősek ahhoz,hogy eltávolítsák a miteszereket.Érdemes kigőzölni és átnyomkodni az orrot utána hidratálóval bekenni.Az arcot tisztítsd arcradírral és habzó arclemosóval.
2016. aug. 16. 06:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendszeres arctisztítás (gőzölés, nyomkodás, fertőtlenítés, hidratálás) a megoldás mitesszerek ellen... zsíros bőr ellen meg egészséges étkezés/életmód.
2016. aug. 16. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Arclemosó tonik. És vigyázz hogy ne szárítsd ki a bőrödet.Ugyan is akiknek zsíros a bőrük ők hajlamosak hogy mindenféle dologgal kiszárítják. És az nagyon nem jó. Mert olyan lesz az arcod mintha hámlana.
2016. aug. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!