Mit tegyek? Kiközösítenek! Utálom!
Nem bírom az iskolát, túl nehéz. Rossz választás volt (pedig a legenyhébbett választottam a "kiváló" sulik kategóriájából). Új osztály: se barát, se vidámság. Nem bírom felvenni az ütemet az osztállyal, nincsenek barátaim. A bentlakást is gyűlölöm, a szobatársakat is (akik osztálytársak). Nem bírom.
Ha boldog vagyok, akkor belémkötnek, lerontsák a kedvem. Ha rossz jegyet kapok, akkor egész héten gyötröm magam, ha jót, akkor meg se lövöm. Utálom. Folyamatosan rossz a kedvem, s már szombat délután szomorodok, amikor tudatosodik bennem, hogy egy nap, s mehetek vissza. Nem bírom.
1-es: mert jó iskolába akartam menni, s ez a "jó" kategóriában a leggyengébb (viszonylag magas volt a vizsgaeredményem).
2-es: próbáltam nyitni. már első napoktól kezdve, de nem engednek ők be. Próbálkozom, de már kezdek belefáradni.
A fiúk és lányok eléggé el vannak klikkesedve. Nem állnak egymással szóba. Ez is újdonság nekem. De amúgy köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!