Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálom már magam emiatt....

Utálom már magam emiatt. Nemsokára kezdődik a suli és már félek. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim egytől egyig azzal szekálnak, hogy dadogok és mindig kinevetnek miatta.

Van egy srác aki mindenféle idióta képet tesz fel, ami engem figuráz ki és mindenkivel együtt azon röhögnek, meg megosztogatja a képeimet és beszól miatta és nevetség tárgyává tesz. Volt olyan is egyébként, hogy suliban akárhányszor közel kerültem hozzá, elkezdett visszakozni, hogy ő is meg fog fertőződni meg ha véletlenül hozzámér elküld melegebb éghajlatra, hogy minek vagyok ott. Ha megpróbálom megvédeni magam csak azt mondja, hogy beszélni sem tudok normálisan és kiröhög..

Nagyon elegrm van már belőle.. A szüleimnek nem mondtam még, de úgysem érdekelné őket, mert minden hasonló esetben azt mondják, hogy ne foglalkozzak vele, pedig nem ez a helyes megoldás. Az ofőm nem csinál semmit.. Amikor meg az igazgatómnak szóltam, azt mondta, hogy tudja ő is, hogy ez a srác milyen, de ismeri a szüleit és elég befolyásos emberek, így nem akar kavarni, és csak akkor lép, ha már nagyon nagyon eldurvul a helyzet. Pedig már akkor is el volt durvulva..

Senki sem áll mellettem és ez nagyon rossz..:/ Van valami megoldás erre a helyzetre? A kérdés kiírásán is sokat gondolkoztam már, mert először nem mertem, de szeretnék valamit lépni és ezért fordultam ide.

2016. aug. 10. 19:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 16 éves fiú vagyok
2016. aug. 10. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Két megoldást tudok javasolni.

1. Legyél sokkal tökösebb és sokkal lazább. Ne foglalkozz vele, kb mint akit semmi sem érdekel.

2. Csinálj előre pár hasonló képet, ami szerinted is vicces lehet és oszd meg hamarabb, mint ahogy a kretén tenné. Szórakoztasd Te a többieket!! (első pár alkalommal magadról, hogy lássák vicces vagy, van önkritikád, aztán másól) Ha ezt tudod tartani, akkor előbb-utóbb melléd pártolnak a többiek a gyök kettővel szemben.

2016. aug. 10. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, hogy minden közoktatásban lévő személy nem képes kezelni a gyerekeket, a legtöbb igazgató meg tejbetök..

Például ha facebookon oszt meg rólad képeket a belegyezésed nélkül, és ezzel nyilvánosság előtt próbál szégyen tárgyává tenni, az már kimeríti a személyes jogaidnak a sérelmét. Eljárást is lehet belőle csinálni (nálunk volt erre példa, itt szerencsére nem volt ilyen az igazgató).

Nem tudom mibe telne felhívnia a szüleit, vagy elbeszélni a gyerekkel, hogy ilyen magatartással nem kell középiskolába járni..

2016. aug. 10. 20:11
 4/9 anonim válasza:
100%
Szia. Nekem volt egy olyan osztálytársam, aki dadogott. Őt is csúfolták, és elég durva bántásokat kapott, de én nagyon szerettem, és megpróbáltam megvédeni. Biztos neked is van az osztályban olyan, akivel jóban vagy. Neki mond el az aggályaidat, biztos segít. Ha nincs ilyen, akkor kicsit figyelj, mert biztos van aki szívesen barátkozna veled.
2016. aug. 10. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Jellemző a tanárokra és igazgatókra hogy nem tesznek semmit. jelentsd az iskola fenntartójának (legtöbbször KLIK), majd az ombudsmannak. Ha ezeket megteszed, jobban fogod érezni magad, mert kiálltál magadért.
2016. aug. 10. 23:08
 6/9 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy te erről nem tehetsz, és ha ezen gúnyolódig, az az ő emberségi bizonyítványa. Ne félj tőle. Ha beszól, fordíts hátat, közben vond meg a vállad és sétálj ki a teremből. Tudom, hogy amit mond az rosszul fog esni, de ha azt látja, hogy lepereg rólad, akkor abba fogja hagyni egy idő után.
2016. aug. 11. 07:30
 7/9 anonim válasza:
Fejeld meg 😉
2016. aug. 11. 12:50
 8/9 anonim válasza:
Hat ne legy mar ilyen nyomi 16eves letedre. Aki egy rossz szot mondd b*szd pofan okollel vagy szopasd meg vmivel. Vagy menj el mas suliba
2016. aug. 20. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:

engem is sokat csúfoltak a suliban, és volt egy srác, aki folyton szivatott. - Mint utóbb kiderült /akkor is mondták, csak én nem hittem el) tetszettem neki...

De nem is ez a lényeg. - Nekem az segített, amikor rájöttem, az én értékemnek köze nincs mások véleményéhez, és az Ő kreténsége és megjegyzései, nem az én "hibám", hanem az Ő szegénységi bizonyítványa...

Gyakorlatias tanácsom, hogy légy vele kedves, keresd a társaságát, kommenteld a posztjait, hogy-"milyen jó, hogy Ő foglalkozik veled" "látom fontos vagyok neked, - jó hogy legalább Te figyelsz rám" meg hasonlók - Esetleg posztolj alá jó kis fotót, hogy "jó hogy veled lehet ökörködni"... - Hidd el, vagy haverok lesztek, vagy elkerül majd téged... :D

2016. aug. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!