Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Annyira utálom, mit csináljak?

Annyira utálom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akit többen sem bírnak, mégis ő a "menő". De talán én utálom a legjobban. Valamit rosszul mondok órán beordít, hogy úristen, jézusom, de ha ő nem tud valamit csak röhög.. Látom ha rólam beszél, nem vagyok hülye, egy ideig les, mint egy idióta aztán már súgdolózik... Főleg akkor szól be tök hangossan, ha más osztály is ott van, hogy hallják. Gyönyörűnek gondolja magát, de nagyon ronda (nem mintha én szép lennék).

Sokat szokott ellógni utolsó órákról és hazudik, hogy megy a busz, vagy hogy valami baja van, néha szó nélkül lelép, de még nem kapott érte semmit-.-

A tanárokat állandóan kritizálja, olyat mond mintha havernak mondaná, vagy a másik véglet, hogy dícséri őket nagyon nyálassan... Miatta nem tudok önmagam lenni az iskolában és félek beszélni, mozogni, mindent, mert úgy érzem minden amit teszek röhejes és rossz. Tesin se csinálok semmit és beszélnj is halkan beszélek.. 16/L

2016. nov. 16. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Szólj a tanároknak.

Beszélj vele te.

Kérd meg valamelyik barátodat, hogy hassanak rá.

Lehet, hogy brjössz neki és nem tudja ezt hogyan lifejezni....

Ne hagyd magad semmiképpen!!!

2016. nov. 17. 10:14
 2/7 anonim válasza:

Velem is már volt ilyen, hogy egyik osztálytársam egyfolytában beszólogatott, idegesített meg minden. Ez már lassan 3. éve és nem tudtam mit kezdeni vele. Most meg már megszoktam a viselkedéset. (Néha kedves is velem, azt még most se tudom hova tenni)

Meglehet bejöszz neki, ki tudja.:D

2016. nov. 17. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:
De ő lány! És én is...
2016. nov. 17. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem ne hagyd magad. ha azért leszól, mert nem tudsz valamit igazi *******, ilyenkor csak szólj vissza valamit, vagy kérdezd meg hogy ha ö annyira okos akkor biztos tudja a választ. én a helyedben ha látnom hogy megint rolam kezd el sugdolozni, nem venném komolyan, egy ilyen embernek biztos nem akarnék megfelelni, viszont ha nagyon idegesit ugyanazt csinálnám amit ö is csinál velem. probálj meg minnnél kevesebbet a közelében lenni, és kerülni a surlodásokat(nem azt mondod hogy mint egy bokszzsák várd az ütéseket, csak ne kezd el piszlákni, ne légy olyan ***** mint ö). de nyugodtam meg is kérdezheted, hogy mi a ***** baja van veled, miért csinálja(persze nem kell mindenki elött). hát... azt hiszem ennyi. sok sikert és ne hagyd hogy emiatt rossz emlékeid szülessenek!!!!!
2016. nov. 17. 17:48
 5/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok,bár ez kölcsönös a részemről is.A csaj kb. deszka vékony és alig 160 cm,de mégis neki van a legnagyobb szája az osztályba.És, mint ahogy leírtad nálunk is ez az 'úristen/jézusom' dolog van meg,hogy ki mekkora nyomorék.Amúgy ne hagyd magad,szólj vissza neki vagy csinálj úgy mintha észre sem vennéd.Mi összeálltunk vagy 10-en,félrehívtuk és elmagyaráztuk neki hogy hogy mennek itt a dolgok.Azóta meg se mer szólalni.Nem szabad hagyni,hogy elnyomjanak. Hidd el,ha egyszer beszólsz neki már nem lesz olyan nagy kedve kötekedni.Csak addig 'menők' míg hagyod nekik.16/F
2016. nov. 17. 19:59
 6/7 anonim válasza:

Nekem is van valaki,aki annyira irritál,hogy már legszívesebben lecsapnám,de mint mindenre,erre is van egy idézetem:

'Ne foglalkozz azokkal,akik a hátad mögött beszélnek rólad. A hátad mögött vannak és ott is maradnak.'

Szard le a csajt. Egy idióta,ezzel nem lehet mit kezdeni,talán álljatok össze a barátaiddal és beszéljetek vele.

2016. nov. 17. 22:07
 7/7 anonim válasza:
Az rossz én iskolákban is van egy ilyen gyerek de már joba vagyunk vagyis nem veszekedunk meg ilyesmi
2016. nov. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!