Utálom ezt, nem akarom már ezt a két hónapot. Mit kellene tennem?
Egyik napról a másikra megutáltak a lány osztálytársaim, még azok is, akik állítólag a legjobb barátaim voltak. Beteg lettem, aztán egyszerűen elfordultak tőlem, és azóta nem hagynak békén.
Minden reggel gyomorideggel mentem suliba, amíg előző szerdán nem bírtam a stresszt és egyszerűen elájultam.
Beszólogatnak ahol tudnak, egy egyik lány néha gyurmával dobál órán, a többiek pedig nevetnek rajta. Egyszer például beledobta a hajamba, és ki kellett belőle vágni, annyira beleragadt.
Most is itt ülök az ágyamon, és egyszerűen képtelen vagyok abbahagyni a sírást. Ha hazaér (kb.10-kor) tuti dühös lesz, hogy megint nem mentem, de egyszerűen képtelen vagyok oda visszamenni. Az osztályváltás nem lehetséges, kicsi a sulink, egy nyolcadik osztály van.
Mit kéne tennem? Komolyan kikészültem már.
Beszélj errol nyíltan szüleidmek osztályfőnöknek igazgatónak. Mond te mar egy komoly lelki terrorba vagy. Ez nagyon komoly. Kerlek Írj ram s informálj eseményekről. Sok sikert.
Ha kell hozzáállási problémádom is segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!