Hogy érjem el? Mit kénne tennem?
Figyelt kérdés
Most 10.es vagyok és az osztálytársaim egy csendes lánynak ismertek meg. Az osztályban elég visszahúzódó vagyok,és csak hat emberrel vagyok szorosabb barátságban. Olyan semleges vagyok a többiek számára. Viszont én meguntam,hogy pont ez a hat ember a legnyomibb az osztályközösségben és mindig otthon ülnek,sehova se jönnek,föleg nem bulizni..én pedig szinte mindennap mennék valahova,de nekik csak a tanulás...jóba szeretnék lenni az osztály menöbb részével is,akik mindig mennek valahova beülni,szorakozni..de most hogy baratkozzak velük? Nem mehetek csak úgy oda..segítsen már valaki! Nagyon megköszönném!2015. nov. 18. 18:34
1/4 anonim válasza:
Jó véleménnyel vagy a barátaidról.
2/4 anonim válasza:
Azigen ez már barátság na ekkor jön hogy azért barátkozok mert hanem egyedül maradnék.Értem hogy ilyen tipus vagy na de most figyelj abbol a hat emberböl 1000% hogy elmenne valahova veled.. és ne nyomizz le mást mert ha velük vagy te sem vagy különbb. Szép ez a kétszinüség gratuálok huzhatsz a menök közé aztán ot minden pillanatban Szelfizel(most igy irtam le) aztán magadra kensz annyi feséket amennyi othon van és rázod a segesd ide oda ha ezt akarodd menj a Menök közé és ne használd ki a barátaidat
3/4 anonim válasza:
Szóval lenézed a barátaidat pusztán azért, mert ők nem azok a bulizós fajták?
Vegyél vissza kicsit inkább.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem arról van szó,hogy lenézem,csak mások vagyunk és èn mindig mást szeretnék csinálni,mint ök,ezért sokszor nem érzem jól magam a társaságukban..
2015. nov. 18. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!