Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki tudok még békülni a tanárom...

Ki tudok még békülni a tanárommal? Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tanárommal csúnyán összevesztem. Már ott tartunk, hogy mocskolódó e-mailt írtam neki. Már nem is köszönünk egymásnak. Van innen visszaút? Azért nem szeretnék vele haragban lenni.

2016. nov. 12. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nyilván mocskolódást írt a levélbe.

Ha nekem egy diákom mocskolódó levelet írna, első körben igazgatóit kapna, onnantól pedig nem számíthatna a jóindulatomra semmilyen formában. A tanuláshoz megkapna minden segítséget, ami megillet minden gyereket, de soha többé nem állnék szóba vele azon túl.

2016. nov. 15. 08:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Látom kíváncsiak vagytok, ezért elmondom részletesebben.

A tanárommal bizalmas viszonyban voltunk. Tényleg olyan volt, mintha az anyukám lett volna. Aztán elárult (hogy konkrétan mit csinált, nem szívesen írom le, mert jobb szeretnék névtelen maradni.)

Az egész osztály előtt beszólt nekem elég durván. Váratlanul ért, nem tudtam egyből reagálni. Utána számtech órán haragomban megírtam neki a magamét.

Én odaállnék elé megbeszélni a dolgokat, de ő csak az ofő jelenlétében hajlandó beszélni velem. Így nehezebb lesz.

2016. nov. 16. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, ő nem az anyukád, így őt nem érinti meg annyira, ha nyilvánosan leoszt téged. Nekem is van olyan diákom, aki mellé odaállnék BÁRMIKOR, hogy megvédjem, és többet tudok a lelkéről, mint az anyja, de attól még se barátok, se rokonok, se senkik nem vagyunk egymásnak, nekem pedig az a dolgom, hogy leosszam, ha elszaladna vele a ló. De ettől még egynek se jutott eszébe számtech órán megírni nekem a magamét. De amúgy ő a hibás. Neki kell látni, hol a határ. Beszélj csak vele az osztályfőnök társaságában, és örülj, hogy nem az igazgatót hívta partnernek..
2016. nov. 16. 18:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Már rég az igazgatóiban üldögélnék, ha a tanár is nem lenne sáros. Kémkedésre használt engem. Infókat kért a többi tanárról meg az osztálytársaimról.

Jövőre érettségizek és megszabadulok innen a mocsokból.

(Egyébként az osztálytársaim tudják rólam mit műveltem, mégis van valami titkos összetartó erő köztünk mert kiállnak mellettem.)

2016. nov. 17. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!