Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti gondoltatok már rá, hogy...

Marc! kérdése:

Ti gondoltatok már rá, hogy az iskolán kívüli "szabadidőtökben" semmire nincs idő?

Figyelt kérdés
Hazaérsz iskolából aztán tanulsz, alszol és ezt sokszor újra.Ha valaki tudna tanácsokat adni, hogyan osszam be az időmet nagyon megköszönném.

2016. nov. 8. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen iskola? Általános, középiskola, főiskola?
2016. nov. 8. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:

ne fészbúkozz, csetelj, ne nézz sorozatokat. Egyből lesz rengeteg szabadidőd!

mi lesz ha napi 12 órát fogsz bent tölteni a melóhelyeden?!

2016. nov. 8. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyit vagy suliba, de én 8 óra mellett minden héten vezetek, edzésre járok, varrok, rajzolok, gépezek és hétvégéim szabadok.

Amúgy az internet rengeteg időt felemészt. Van nekem is olyan hogy csak hazaérek és estik elinternetezek mintha 10 perc lett volna. Próbálom ezt kiszűrni az életemből.

(De ugye már megint itt írom ezt a választ.)

2016. nov. 8. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Velem sajnos ugyanez a hejzet. Az a baj, hogy a tananyagok mennyisége mellett csak két választása van az embernek; Vagy otthon marad és jól tanul (ergo: a jövő biztosítva ), vagy kimegy minden nap suli után lógni a haverokkal és később megbánja. Nálam csak a hétvége szokott aktuális lenni. :/
2016. nov. 8. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Amire akarsz időt szakítani, arra tudsz. Amikor gimis voltam, akkor dolgoztam heti 40 órában, a nagyszüleimet ápoltam, rendben tartottam a házat. És akkor is volt már facebook és hasonlók, csak a fontossági sorrendet kell kialakítani. Kapcsold ki a netet 4-5 napra, meglátod, lesz időd mindenre.
2016. nov. 8. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán vannak emberek, akik jól ki tudják használni az idejüket, és vannak akik nem.

Nekem tipikus nap: 6-7-re hazaérek, bedöglök a gép elé, és éjfélkor alvás...gyakorlatilag 5-6 óra semmittevés, aztán sírok hogy nincs időm.

Ezzel szemben munkatársam: Hazamegy, barátnő, mozi, haverok, foci, bringázás....2-3 programja is van egy estére/délutánra.

Hétvégék dettó, van aki elmegy utazni, bulizni, megkerüli a Balatont...én meg felkelek délben, délután alszom még egyet, este meg gépezés megint.

2016. nov. 8. 20:56
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! (én általánosba járok de rengeteg a tananyag, 7.45-re suliban vagyok, kb 2-re érek haza.De 6-ig-8-ig biztos tanulok aztán meg jönnek az alapvető dolgok.
2016. nov. 9. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és járok kedden és csütörtökön edzésre.
2016. nov. 9. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk elég nehezen tanulhatsz ha már általánosban 6-8-ig kell tanulnod.

Nálunk a napközi is 4-ig tartott, addigra minden kész volt, meg szinte soha nem volt olyan, hogy 6 után tanuljak, de még szakközépben sem, pedig ott is volt tananyag bőven.

2016. nov. 9. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én dolgozok, és egyetemre járok. Szokj hozzá, később csak kevesebb lesz.
2016. nov. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!