Mit szóltok ehhez az életmódhoz? Gondoltatok már rá, hogy így éljetek?
2016. jún. 19. 14:51
2/8 anonim válasza:
Kellemes lehet egy lavórban levakarni magadról a menstruációs vért és nyálkahártya cafatokat, de ő tudja.
3/8 anonim válasza:
Ha így kellene élnem, akkor már rég fontam volna egy kötelet és felkötöttem volna magam az első gerendára.
4/8 anonim válasza:
Soha nem gondoltam pont ilyenre, de ha jót érez, akkoe felőlem!
5/8 anonim válasza:
Sokan vannak a világban (és az országban is), akik nem igazán komfortos körülmények közt élnek (ki kényszerből, ki azért mert így szeretne élni). Számomra nem szokatlan, tegye így, ha neki így jó.
6/8 anonim válasza:
2-es nem tudom te hogy vagy vele, de én "két léről" kisebb lavórban is tökéletesen tisztára tudom mosni az alfelemet, akkor is, ha épp menstruálok. A fürdőszoba folyóvízzel elég új találmány, ahhoz képest, hogy az emberiség nőnemű tagjai milyen hosszú évszázadokat és ezredeket tudtak szépen végigtisztálkodni nélküle. Jól járnál, ha te is megtanulnád a mikéntjét, mert ha pl. van egy váratlan főnyomócső törés a vízműveknél, vagy valami gebasz náluk, vagy nálad vagy az utcában, vagy karbantartás, felújítás, akkor elég rosszul jársz.
7/8 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy szereti a retrót, de a légvédelmi szirénás mobilcsengőhang meg az óvóhelyen alvás nálam már kiverte a biztosítékot. Egy olyan dolgot állít be hú de izginek meg cukinak, amiben több millió ember halt meg. Kb. mintha valakinek Auschwitz tetszene és arra emlékeztető házban élne.
8/8 anonim válasza:
Köszönöm az aggodalmadat, hatos, mélyen meghat. Már volt az általad felvázolt eset. Van családom, barátaim, eddig nem maradtam zuhany nélkül. Hobbiból meg nincs kedvem a véres cafatokat kerülgetni egy lavórban. Engedelmeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!