Azért nem válaszol, mert nem akar, vagy mert nincs ideje?
A tanárom kiutazott Németországba tanítani. Nagyon jó kapcsolatunk volt, és mielőtt elutazott volna, e-mail címet cseréltünk. Még az utazása napján érdeklődtem, hogy jól sikerült-e minden, milyen az új otthona stb. Meglepően közvetlen hangnemű üzenetet küldött, az enyémre rá egy napra. Azzal zárta a sorait, hogy most jelen pillanatban nagyon elfoglalt, de amint tud, fog válaszolni.Ez július vége felé történt.
Nos, én azonnal visszaírtam neki, az előző üzenetnél jóval barátibb hangnemben, erre viszont nem válaszolt. Írtam neki még egy üzenetet, az iskolakezdés napján, de azóta nem érkezett egyikre sem válasz.
Mit gondoltok, csak nincs ideje, vagy egyáltalán nem is akar már visszaírni?
Köszönöm, hogy végigolvastátok!
Valószínűleg nagyon elfoglalt volt, és az első üzenetedre egyszerűen elfelejtett válaszolni.
Az is érthető, ha tanárként a tanévkezdés szintén egy nagyon sűrű időszak a számára. Főleg külföldön, új környezetben.
Szerintem még nyugodtan írhatsz neki egy harmadik e-mailt, ha tényleg nagyon kedveled, de ha arra sem válaszol, akkor inkább hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!