Zavarban lenne? Ha igen, mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy tanárom, akinek nem mindig tudom hova tenni a viselkedését. Nagyon kedvel, becsül, és az egyik kedvence vagyok, ez tény, a hülye is észreveszi. Viszont többször úgy érzem, hogy olyan, mintha zavarban lenne velem; például volt, hogy csak összevissza beszélt. De mindegy, most ezeket nem részletezem konkrétan, annyi biztos, hogy ilyeneket senki mással nem csinál rajtam kívül.
Lehetséges, hogy tényleg zavarba jönne olykor-olykor? De hát, ha igen, akkor mégis mi miatt, szerintetek?
előre is köszi szépen minden választ, és véleményt.
(A trollkodásokat és szitkozódásokat meg mellőzzétek, légy szíves.)
2016. okt. 3. 14:04
11/11 anonim válasza:
barátnőm a fősulis tanárjához ment hozzá :) szóval lehet h tetszel neki.. ha zavarban van,én erre tippelek.. lehet h nem fog kikezdeni veled,de attól h valakinek családja van még megtetszhet neki más főleg egy 40-es pasinak aki mondjuk 10-15 éve házas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!