Zavarban lenne? Ha igen, mitől?
Sziasztok!
Van egy tanárom, akinek nem mindig tudom hova tenni a viselkedését. Nagyon kedvel, becsül, és az egyik kedvence vagyok, ez tény, a hülye is észreveszi. Viszont többször úgy érzem, hogy olyan, mintha zavarban lenne velem; például volt, hogy csak összevissza beszélt. De mindegy, most ezeket nem részletezem konkrétan, annyi biztos, hogy ilyeneket senki mással nem csinál rajtam kívül.
Lehetséges, hogy tényleg zavarba jönne olykor-olykor? De hát, ha igen, akkor mégis mi miatt, szerintetek?
előre is köszi szépen minden választ, és véleményt.
(A trollkodásokat és szitkozódásokat meg mellőzzétek, légy szíves.)
#2: "D*gás szagot"? Erről szó sincs, nem is lesz...
#1: Ő 40-45 körüli, én pedig 21.
Fősuliról van szó, ezt kifelejtettem egyébként.
Kíváncsi lennék még véleményekre, írjatok, légyszi!
😉
Van, igen. És lehet, hogy igazad van, köszi!
Írjatok még, légyszi!!!
Lehet h csak simán az ahogy kinézel azaz esete, szóval a kinézet ami neki nagyon bejön.
Most ha én tanár lennék és lenne egy diákom aki úgy néz ki mint akire álmaimban vágytam akkor lehet h az zavaró lenne.
De miért olyan fontos neked h sokan írjanak? :D
Hát nem tudom, lehetséges, hogy szépnek tart, de azért amiatt nem kellene ennyire zavarba jönnie egy tanárnak, aki már X éve tanít lányokat is, akik között vannak szépek is, csúnyák is. Legalábbis szerintem. Na de mindegy. Emellett nagyon kedvel is (ahogy már írtam), csak párszor furcsa.
Az meg azért fontos, hogy sokan írjanak, mivel minél több vélemény érdekelne, és így minél több lehetséges indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!