Miért van minden középiskolában olyan ember, aki megkeseríti a másik életét?
Amióta elkezdtem nézegetni az oldalt, sokszor futottam bele olyan kérdésekbe, hogy az illető mit tegyen, ha az osztálytársai bántják. Az a sz*r, hogy engem is piszkáltak, megsirattak, megaláztak, pedig esküszöm, hogy semmit sem tettem ellenük. Alakommal sincs probléma, szóval nem is a testsúlyom miatt. De miért jó ez nekik? Ettől miért érzik jobbnak magukat? Bele se gondolnak, hogy ezzel valakinek az életét b*szhatják el?
A legjobb barátnőmet is piszkálták néha. Szegényt pl. szinte mindig bámulta egy csaj a tesi öltözőbe, hogy lássa, borotválkozott-e... Wtf... De most komolyan, miért kell ezt? Az ilyen embereknek mi játszódik le a fejükbe?
20L
Mert az emberek ostobák, érzéketlenek. Minden áron jobbnak erősebbnek akarják mutatni magukat másoknál, ahelyett azonban hogy magukat fejlesztenék egyszerűbb nekik bántani valakit. Azt hiszik a hülye fejükkel hogy ettől menőbbek lesznek. Valójában viszont szánalmasabbakká válnak mint a legnagyobb lúzer pancser akit piszkálnak...
Egyébként nem csak a középiskolában van így, ez egész Magyarországra jellemző. Itt ha egy ember elesik tuti fix hogy 3-4 paraszt rögtön belerúg még egyet! Itt nincs összetartás, nincs szeretet, nincs elfogadás. Egy dologban tudnak összefogni az emberek nálunk, ha közösen kell utálni valakit! Az nagyon megy. Nem véletlen a politika is erre épít, nem azt mondják a pártok hogy miért szavazz ránk, hanem azt hogy miért utáld a másik pártot... Ha az államot ilyen emberek irányítják, akkor mégis mit várunk az átlagemberektől....Nem meglepő hogy mindenhol több az ostoba nagypofájú tetű mint a normális értelmes ember. Városokban a prolik, kisvárosokban, falvakban meg a parasztok...mindenhol lesz olyan aki egy féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!