Hogyan védjem meg magamat, a nálam erősebb/gyorsabb osztálytársamtól?
Nos, szerintem ez egy elég durva beszólás volt a részedről! nem kell elmondanod neki, mert csak lovat adsz alá. Sajnos nem tudom, hogy mi volt az eredeti célja. Vagy barátkozni akart (igen, így), vagy kötekedni, vagy mindenféle különösebb ok nélkül csinálta. Szerintem egy jó ideig ne szólj hozzá.
Az én osztálytársaim füveztek a suliudvarban, volt, akin egészkaros színes tetoválások voltak vagy félmillió forint értékben, és voltak, akik 20-30 centis pengéjű vadászkéseket cipelgettek magukkal. Rendszeresek voltak a verekedések, és hogy ok nélkül gonoszkodjanak egymással! Hogyha én ezzel megúsztam volna... Csakhogy nálunk nem tarkócsapkodás volt, hanem az, hogy tiszta erőből szórakozásból egymás oldalát, veséjét jól megrúgták. Persze, a szokásos zsidógyűlölő rocker hülyegyerekek voltak, hogy dögöljenek meg! Meg egymást tiszta erőből tökön rúgták, ütötték! Fel sem fogták, hogy ezzel tönkretehetik a másik életét, lehet, hogy örökre elveszti a nemzőképességét! Én az ilyeneket egyszerűen kiherélném, és sorban tarkón lövetném az összeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!