Az osztálytársamtól kiver a víz. Mit tehetek?
15 éves fiú vagyok. Van egy osztálytársam, most hívjuk csak Sanyinak. Tehát, 9. osztályos vagyok, Angol nyelvi előkészítőn. Van egy osztálytársam, aki vékony, testtartása nagyon rossz és olyan "élettelenek a szemei",
egyszerűen csúnya. Nem is azzal van a bajom, mert külső alapján nem ítélünk. Hanem azzal, hogy EGÉSZ NAP ENGEM BÁMUL, nem hagy békén, követ mindenhova. Nem tudom ezt hová tenni, nem tudom, hogy másokkal hogy viselkedik, mert nem nagyon foglalkozom vele, de most már kiakaszt, hogy egyszerűen nem bír ki 45 percet anélkül, hogy legalább 10 percig engem bámuljon, mint akit meg akar ölni álmában. Mit tehetnék? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért...
4-es !
Én azt gyanítom hogy maga a kérdező azt szeretné tudni hogy bejön e Sanyinak! tuti hogy a kérdező nem heteró,mert egy heteró meg se kérdez ilyeneket
6-os légyszíves ne rágalmazd! van ilyen, hogy "bámulás" ismerjük ezt a jelenséget. Semmi köze a nemi identitáshoz és ne is hozd most ide- neked esne jó, ha rádolvasnának valamit, ami nem igaz (ez a rágalmazás).
A mimetikussághoz van köze. Amikor te, 6-os bámulod a képernyőt, ott az idióta sztárokat - az is ebbe a kategóriába esik. Utána megpróbász úgy öltözködni, mozogni, ahogy a bámulat tárgya stb.
Az én IQ -magas :D
és akkor is értettem miről beszélsz :) de a lényegen nem változtat szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!