Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytársamtól kiver a...

Az osztálytársamtól kiver a víz. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. Van egy osztálytársam, most hívjuk csak Sanyinak. Tehát, 9. osztályos vagyok, Angol nyelvi előkészítőn. Van egy osztálytársam, aki vékony, testtartása nagyon rossz és olyan "élettelenek a szemei",

egyszerűen csúnya. Nem is azzal van a bajom, mert külső alapján nem ítélünk. Hanem azzal, hogy EGÉSZ NAP ENGEM BÁMUL, nem hagy békén, követ mindenhova. Nem tudom ezt hová tenni, nem tudom, hogy másokkal hogy viselkedik, mert nem nagyon foglalkozom vele, de most már kiakaszt, hogy egyszerűen nem bír ki 45 percet anélkül, hogy legalább 10 percig engem bámuljon, mint akit meg akar ölni álmában. Mit tehetnék? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért...

2015. dec. 8. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

(Jól van, nyugodj le 4,8,10 (gondolom te vagy a 4 is, mert eddig még nem szóltál hozzá, és a kérdés elsüllyedt azóta) - Te egy zseni vagy, én meg egy hülye - így jó lesz? Írásban adom :D:D! és fejezzük be)

kérdezőnek: A bámulás a közös a tv-bámulás és Sanyi bámulása között.

2015. dec. 10. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Irodalmi művészet ,most hirtelen Petőfi Sándor jut eszembe :) Lehet Sándor meglátta benne Júliát :D
2015. dec. 10. 14:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg,köszönöm szépen, csak már nagyon idegesít. A vitát folytassátok nyugodtan, amíg nincs káromkodás addig adjatok bele mindent :D
2015. dec. 10. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Remélem a wc-re már nem követ téged,mert akkor aztán nagy hepaj lesz ott :DDD melegedés a kövön xd xdxd
2015. dec. 11. 00:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Őőő!!! Kérdező😒🍬🍸Kérdezősködni tetszel neki
2015. dec. 11. 02:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Félrenyomtam😈🎄🎁

szoval menekülj tőle 😠💕

2015. dec. 11. 02:20
 17/17 elwera ***** válasza:

Egyszer én benéztem a szomszéd ablakán, mikor elmentem a folyosón előtte. Egy fickó állt velem szembe, és azt mondta. Báááááá!

Én meg így úristen, óvodába vagyunk? De hatásos volt. Többet nem néztem be az ablakán :D.

2015. dec. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!