Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy kell közeledni egy...

Hogy kell közeledni egy antiszociális ember felé?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Na az a helyzet,hogy van egy fiú az osztályból,aki nagyon szimpatikus nekem,de elképesztően antiszociális.Nem beszél senkivel szinte,zenét hallgat,nem barátkozik,pedig az osztály egész jól kezd összekovácsolódni,de nem.Szeretnék felé közeledni,mert nagyon érdekelne,milyen ember is lehet,de nem tudom hogy kéne.Én nagyon nyitott típusú ember vagyok amúgy,nem tudom ez lehet-e baj.Valami tipp?

2016. szept. 5. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Én sokáig visszahúzúdó voltam és felém viszont senki nem nyitott, én örültem volna úgy mint bárki más, szerintem úgy közelísd meg őt mind bárki mást mert ő is olyan mint a többi ember csak kezdeményezni nem mer vagy akar
2016. szept. 5. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szinte alig beszéltem valakivel a suliban, mégsem utáltam senkit! Ugyan miért utálna bárkit is az illető, csak mert nem beszélget velük? Én pl. azért nem beszéltem senkivel, mert nem éreztem kényszert rá. Vagy egyszerűen nem volt közös téma. Őszintén, ha nincs téma, akkor miről beszélgethetnék mással? Hm? Na ugye. Semmiről. Hisze pont ezért nem tud közelíteni a kérdező sem. tudnátok beszélni vagy egyértelmű dolgokról, mint pl. az időjárás, vagy másokat beszélnétek ki. Ha nincs téma, nincs beszélgetés. Az illető egyszerűen kedvtelen, de nem utál senkit. Ezt hidd el. Nincs kedve beszélgetni, egyszerűen nem érez rá késztetést. Engem pl. a beszélgetés lefáraszt. De tényleg. Valakit a tanulás fáraszt le, valakit a beszélgetés. Fura, sokan el sem tudják hinni/képzelni, de így van. De így látatlanba még azt sem mondom, hogy a kérdező osztálytársának ilyen problémája lenne. Akármilyen családi problémája lehet, amiről nyilván nem beszélne senkinek. Vagy akármi más. De mivel zenét hallgat, rögtön ott a lehetőség, hogy beszélgessetek a zenéről. Bár ha nem egyezik az zenei ízlésetek akkor meg ez sem válik be. Hát nem tudom, ha másról nem, hát a tananyagról beszéljetek. Náluk a főiskolán általában arról beszélnek. Biztos van valaki az osztályban, akivel jól elbeszélgetne. Ha a többséggel talán nem is, de egy-két ember biztos akad. Ha egyszer szóba állnak egymással, utána biztos megtalálják a közös hangsúlyt.
2016. szept. 6. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!