Bántani fognak ez miatt szerintetek?
"Oké lezártam csak akik piszkálnának engem azok nem tudják hogy egy szóval egy életet tehetnek tönkre"
Nem piszkálnálak, mert hatalmas problémád van, és inkább sajnálnálak miatta. Valószínű neked ilyen betegséged van, nem tehetsz róla. De az tudd meg, hogy a túlsúly ugyanúgy tönkreteheti az életed. Az extrém túlsúlyos emberek nem élnek 40-50 évnél tovább, mert nem bírja a szívük. És akkor nem beszéltünk az érrendszeri megbetegedésekről, meg az asztma kialakulásáról. Én a helyedben megmondanám, hogy beteg vagy, lefogyni nem tudsz, és a súlyod terheli a szíved, és nem bírod az idegeskedést sem. De tulajdonképpen ezzel igazat is mondasz.
A kövérségnek is vannak fokozatai. Van, akinek még jól is áll egy kicsit, de az extrém kövérek nem tartoznak ebbe a kategóriába. Tornázni szerintem ne is tornázz (a suliban biztos ne). Viszont az úszást ajánlom figyelmedbe. Ott könnyebb vagy, jól tudsz mozogni, stb. Persze ezt is csak így gyógytorna keretében, mert így az osztállyal csoportosan.. Hát, csak szenvedés lenne neked. Mindenki elhúzódna tőled, teljesíteni nem tudnál. Így meg nem éri meg. Akkor már inkább tanulj valamit, valójában az is fogyaszt, ha az agyadat használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!