Van egy új fiú a suliban aki nagyon bejön, pls nézzétek meg a leírást. Fontos dolog ez. Nem a suli menője fiú. Tippek?
Szóval tudom, hogy még csak 2 napja kezdődött a suli de már évnyitón is láttam őt és nagyon helyes. Most 8.-os és csak 285 napom van még megismerni meg ilyenek. Ma reggel lett volna esélyem beszélni vele arról hogy hogy tetszik neki a suli meg stb..mert egyedül volt a bicótárolónál de nem mertem:( meg messzebb volt tőle 1-2 haverja. Aztán ma suli után is láttam, sőt előttem ment én pedig épp mentem volna mellé amikor megjelent az egyik csaj osztálytársa és vele ment ki. De a fiú nem nagyon beszélgetett vele.
Amúgy elég csendes, illemtudó, nem olyan tipikus suli menője.
Más ötletetek van?
Az órarendjére próbálgatok rájönni hátha összefutnánk valamelyik teremben
Köszi a gyors választ:D
Facebookom nekem sajna nincs, de megfogom kérdezni a nevét:D csak nemtudom hogy tőle személyesen vagy valamelyik osztálytársától:D
Amúgy nem egyből "szerelmet" vallanék neki hanem kérdezgetném hogy hogy került ide akar-e majd sétálgatni a városba meg stb:D
:D :)
Köszönöm, tegnap nem volt esélyem oda menni hozzá, de ma megpróbálom:)
Halihó!^-^
Beszéltem vele:)))))
Úgy remegtem xD
Beszélgettünk egy két dolgról, megtudtam hogy hogy hogy idejár (3 hogy :D) és beleegyezett hogy mehetünk valamikor együtt haza:)
A rossz csak az hogy ő hetes, én meg jővőhéten nem leszek:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!