Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek még tudok barátoka...

Szerintetek még tudok barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Ma volt az első napon a középiskolában és igazából nem beszélgettem senkivel sem. Terveztem, hogy mindenkivel váltsak egy-egy szót, de már nagyjából mindenki ismert mindenkit és csak és kizárólag azokkal beszélgetett, akiket már ismert. Nekem egy ismerősöm sincs és egy kicsit kellemetlenül éreztem magam. Nem szerettem volna belepofátlankodni mások beszélgetésébe és egész álló nap együtt is lógtak, szóval alkalmam sem volt, hogy külön ismerkedjek meg velük. Ahogy órán bemutatkoztak, az alapján nem is találok velük közös nevezőt, szóval nagyon félek, hogy esetleg nem lesznek barátaim. Szerintetek ez még változni fog?

14/L

2016. szept. 1. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Simám. Elég hozzá tesi órán egy kis csapatjáték, vagy szünetben kis csevegés zenei érdeklődésről.
2016. szept. 1. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy változni fog. Ez csak az első nap. Én meg a haverom IX.-ben eléggé hadilábon álltunk egy másik osztálytársunkkal, majd X.-től, az előző évhez képest, eléggé jól összehaverkodtunk..

Ne keseredj el, attól mert még nem passzoltok, azt a 6-7-8 órát ki tudod bírni velük, bár lehet kicsi nehezen fog menni. Én is úgy vagyok, mindenkivel jóban vagyok az osztályban, de ahogy kiléptünk a suli ajtaján, magasról teszek rájuk és ők is rám :) Egy kis szimbiózis nem árt.

2016. szept. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!