Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy ilyen tanárról?

Figyelt kérdés

Férfi, pályakezdő, történelem-földrajz szakos. Él-hal ezekért a tárgyakért, viszont van neki pár furcsasága:

- Morbid példái vannak órán ("Akkor ott tartottunk, hogy a XIV. Lajost fejamputálásban részesítették" / A Gyulai húskombinát semmi Verdunhöz képest)

- Szokott néha káromkodni (Ha nem fogod be a pofádat, kitakarodhatsz az órámról)

- Nem szereti ha nyalnak neki, mindenkit egyenlően kezel

- Ami a szívén, az a száján (Srácok, őszintén megmondom nektek, szarjátok le az ének meg a rajzórát, kivéve ha nem akartok valami libsi hippi művészek lenni az aluljáróban)

2016. aug. 23. 12:05
1 2 3
 21/25 Girgoy ***** válasza:

Szerintem jó fej. :)

(Bár egyébként kollégák tárgyait nem etikus fikázni.)

2016. aug. 26. 14:08
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Ja és most nézem csak, hogy a kulcsszavak között általános iskola szerepel! Bennem eddig teljesen az volt, hogy gimnázium.

Általános iskolás gyerekekkel végképp nem kéne ilyen módon beszélni, és az teljesen mindegy, hogy mennyire húznak fel, és hányadik rászólásra mondod ezt! Ezzel csak még inkább a bunkóságra és trágárságra "neveled" őket, ezt a példát mutatod. És általános iskolás gyerekeknek végképp nem kéne azt "tanítani", hogy ezt-azt-amazt csak úgy sz*rjanak le. Főleg, ha valaki olyan irányultságú lenne, és azt szereti. Az meg tök mindegy, hogy gondolom ha töri és földrjaz, akkor az már felsős, és nem alsós osztályokban van. Attól még gyerekekről van szó.

2016. aug. 26. 14:16
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon neveletlen és nem tanárnak való. Jelenteni kell az igazgatónak és a Kliknek.
2016. aug. 26. 17:39
 24/25 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem az őszinte embereket, akiknek az jön a száján ami a szívén. De egy tanár ne legyen ilyen. a tanárnak nem tudsz visszaszólni, én az utolsó példánál szimplán odaszóltam volna neki, hogy szálljon már le az emelvényről és foglalkozzon magával. na de igen, mégiscsak tanár..
2016. aug. 26. 22:24
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Elég bunkó ember lehet! Egy tanár ne káromkodjon! Ez alapdolog!
2016. okt. 19. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!