Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Diákok, egy olyan középiskolai...

Diákok, egy olyan középiskolai tanárról mi lenne a véleményetek, aki olyan házban lakik, ahol nincs fürdőszoba?

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján ítélkezni ocsmány dolog lenne.Régebbi időkben(nem is olyan hú de rég még 70-80-as években is) nem volt ilyen alap követelmény, hogy mindenkinek legyen fürdőszobája, sok lakásban, házban nem volt bevezetve a víz.Érdekes, mégis szép, tiszta házak voltak azok és azok is, akik ott laktak, akiknek nem volt fürdőszobájuk, nem voltak sem koszosak, sem igénytelenek.anno viszont nem volt ilyen brutális vízdíj sem! Sokáig nekünk sem volt fürdőszobánk, de megoldottuk a tisztálkodást, bevallom, többet pancsoltunk, mint most, amikor van ugyan végre fürdőszoba, de a vízdíj is az eget veri!

Lényeg, hogy rendes ember legyen.

2016. jan. 4. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem erzem, nem latszik rajta akkor semmit. Ha igen akkor probalnek nem kozel menni hozza. :-D

15/L

2016. jan. 4. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha ránézek valakire, nem tudom megmondani milyen házban lakik.

2. Semmi közük hozzá.

3. Ha ez alapján ítélnek meg valakit, elég alacsony értelmi szinten vannak.

2016. jan. 4. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit az égvilágon, mivel nincs közöm ehhez, ugyanúgy, ahogy neki sincs az én lakhelyemhez.
2016. jan. 4. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
szerintem aki ez alapján ítél, az rászorul egy tanárra
2016. jan. 5. 01:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennek sok összetevője lehet, hogy miért alakult ez így neki, másfél sorból nem lehet érdemi véleményt kialakítani. Szerintem senkinek nincs köze ahhoz, hogy ki hogy él, ha neki jó így, és nem bánt vele mást, akkor az a saját magánügye.
2016. jan. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!