Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy ilyen tanárról?

Figyelt kérdés

Férfi, pályakezdő, történelem-földrajz szakos. Él-hal ezekért a tárgyakért, viszont van neki pár furcsasága:

- Morbid példái vannak órán ("Akkor ott tartottunk, hogy a XIV. Lajost fejamputálásban részesítették" / A Gyulai húskombinát semmi Verdunhöz képest)

- Szokott néha káromkodni (Ha nem fogod be a pofádat, kitakarodhatsz az órámról)

- Nem szereti ha nyalnak neki, mindenkit egyenlően kezel

- Ami a szívén, az a száján (Srácok, őszintén megmondom nektek, szarjátok le az ének meg a rajzórát, kivéve ha nem akartok valami libsi hippi művészek lenni az aluljáróban)

2016. aug. 23. 12:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Hát szerintem akinek van zenei tehetsége, azt a szülei nem egy mezei általános iskolába, hanem zeneiskolába íratják, ami pont van a városban

Vagy ha nem lenne, még mindig van egy ún. művészeti iskola, ahová délután mehet rajzolgatni/énekelgetni. Ha meg megsértem, akkor vegye figyelembe, hogy itthon ez az elterjedt foglalkozásuk azoknak, akik csak rajzolgatásból/éneklésből élnek meg, ahhoz hogy valaki grafikus/énekes legyen azért többet kell tudni.

2016. aug. 23. 17:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hát szerintem akinek van zenei tehetsége, azt a szülei nem egy mezei általános iskolába, hanem zeneiskolába íratják, ami pont van a városban "

HA foglalkoznak ezzel a kérdéssel a szülei.

HA nem később jön rá, milyen életpályát szeretne megvalósítani. Nem mindenki tudja már tíz évesen, hogy "mi lesz, ha nagy lesz".

Ettől függetlenül bármilyen beszólás lehet taplóság, amivel megbánthatsz másokat. Nekem az ilyesmi nem jön be, de valakinek biztos igen. Minimum addig, amíg nem őt sérted meg.

2016. aug. 23. 18:18
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

Te komolyan azt mondod a gyerekeknek, hogy szarják le az ének meg rajzórákat? Miféle tanár vagy te? Komolyan egyetemet végzett ember ilyet mond?

Nekem volt egy médiaetika tanárom, ő volt hozzád hasonló se*gfej, akinek csak a saját tárgya, saját nézőpontja volt fontos. Gratulálok, barátom, így lehet szemellenzős barmokat nevelni a gyerekekből. Véletlenül se mondjál olyat nekik, hogy a sokoldalúság hasznos dolog.

Idióta.

2016. aug. 23. 19:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Így elsőre nem tűnik nagyon rossznak, bár kéne tanítson, hogy tudjam még is milyen valóban.
2016. aug. 23. 20:12
 15/25 A kérdező kommentje:

"Te komolyan azt mondod a gyerekeknek, hogy szarják le az ének meg rajzórákat? Miféle tanár vagy te? Komolyan egyetemet végzett ember ilyet mond?"

Megjött az ügyeletes kötekedő :D. Igen, komolyan azt mondtam, hogy szarják le, és vegyék túl komolyan. Az egyik diákom pl azért nem tudott készülni az egyik történelem dolgozatra (szerinte), merthogy a rajztanár szimplán visszaküldte a rajzát, miszerint ez szar, és csinálja meg még egyszer azt, amin 2 órán dolgozott. Épp ezért mondtam. Nem kötelező érettségi tantárgyak, hanem VÁLASZTHATÓ.

"Nekem volt egy médiaetika tanárom, ő volt hozzád hasonló se*gfej, akinek csak a saját tárgya, saját nézőpontja volt fontos."

Ki a franc mondta hogy csak a történelem/földrajz a fontos tárgy? Ember, kiforgatod a szavaimat :D. Sőt, aláírom, hogy a matek, és a magyar fontosabb mint a földrajz. Azért, mert az KÖTELEZŐ érettségi tantárgy, nem választható. Idiótázd le saját magad, miért nem jöttél akkor tanári pályára? :)

2016. aug. 23. 20:26
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

"Az egyik diákom pl azért nem tudott készülni az egyik történelem dolgozatra (szerinte), merthogy a rajztanár szimplán visszaküldte a rajzát, miszerint ez szar, és csinálja meg még egyszer azt, amin 2 órán dolgozott."

És ezt te el is hitted neki? Ember, tanár létedre lehetne ennél kicsivel több sütnivalód is. :/

Amúgy tanár vagyok. Nem véletlenül akadtam ki. Ilyet nem mondhatsz diáknak, hogy szarja le akármelyik tárgyat. Mindegyik legyen fontos. Nekik is, neked is. Nyilván nem az ének lesz a legfontosabb az életében, de ügyeljél arra, hogy mit válaszolsz, amikor a diák azzal próbál megvezetni, hogy ő egy beadandó rajz miatt nem készült a te dolgozatodra. Hát földlusta volt tanulni. Ennyi a sztori. Te meg még el is hitted. Pff..

2016. aug. 23. 20:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Püfföghetsz, nem érdekel :D. Nem kamuzós nebulóról volt szó, hanem olyanról, aki maximalista, ergó mindenből a legjobbat akarja. Részemről ennyi :)
2016. aug. 23. 23:17
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén szólva, én nem örülnék, ha egy ilyen tanárom lett volna.
2016. aug. 26. 13:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

-Az, hogy mindenkit egyenlően kezelsz, szimpatikus lenne.

-Az, hogy vannak morbid poénjaid, azzal se lenne semmi bajom, jót nevetnék rajtuk, tetszene az óra hangulata.

-Az, hogy káromkodsz, azon azért ki lennék akadva. Mármint egy-egy mondat közben elejtett csúnya szó nem zavarna, de az, hogy egy gyerekkel beszélsz rondán ("Ha nem fogod be a pofádat, (...)"), az kifejezetten antipatikus lenne, irritálna. Úgy érezném, hogy nem adod meg azt a tiszteletet a diákoknak, amit elvárnál tőlük irányodba. Szerintem egy jó tanár kölcsönösen tiszteli a diákjait, legalábbis próbálja azt mutatni! Tény, hogy ha a diák rosszul viselkedik és bunkó, ki kell zavarni, le kell teremteni, de pont nem hasonló bunkó módon kellene, mert ez pont nem a legjobb példamutatás.

-Az, hogy ami a szíveden, az a szádon, szintén nem zavarna, egészen addig a pontig, amíg azzal nem sértesz meg valakit! Elmondhatod a véleményedet, csak ügyelni kéne arra is, hogy éreztesd, ez csak a te személyes látásmódod, gondolatod, és nem holmi kőbevésett igazságokat osztasz azzal, hogy sz*rják le ezt vagy azt az órát, ezért és ezért. Ezzel nagyon könnyen meg lehet ám sérteni másokat, ez kicsit sem lenne szimpatikus. Nagyképűnek, fontoskodónak és érzéketlennek tartanálak (a gyerekekkel való ronda beszéd kapcsán dettó).

Úgyhogy összességében - csak ennyi infóból - olyan is-is lennél... Nem lennél a szívem csücske a modorod miatt, de a poénjaidat és lojalitásodat kedvelném. De ha egyszer engem bántanál meg valamilyen beszólásoddal, akkor egy darabig nagyon utálnálak, az biztos. :D Viszont nyilván sokat számítana az is számomra, hogy hogyan tanítasz, hogyan magyarázol, stb.

20/L

2016. aug. 26. 14:01
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az itteni reakcióid, kommentjeid alapján is teljesen az jön le, hogy mennyire lenéző és nagyképű vagy. Úgyhogy emberileg biztos nem kedvelnélek, ha diák lennék. Tanárilag meg nyilván nem tudom, ettől még tanítani taníthatsz jól.

#19 voltam

2016. aug. 26. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!