Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azonnal kinéznek a gimiből,...

Azonnal kinéznek a gimiből, ha így megyek oda?

Figyelt kérdés

Utolsó évre sulit kellet váltanom. Az autóm jelenleg szervizben van, két hétig még biztosan ott lesz, mert alkatrészt kell hozzá rendelni.

Anya autóját fogom használni, de mondta, hogy azzal ne parkoljak az utcán, hanem álljak be a suli parkolójába vele. De félek, hogyha azzal begurulok oda, azonnal lenne rólam egy nem túl pozitív véleményük... Mert látszik, hogy az a kocsi nem 2 fillér és kétlem, hogy eddig túl sokan bementek volna a tanári parkolóba.

Így is félek picit az új környezettől, meg hogy félreismernek és nem tudom, ez mennyire számítana... Vagy túlreagálom és ezt nem is venné észre senki?

2016. aug. 22. 12:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Két hétig lesz szervízben. Akkor csak pár napot kell kihúzni, hisz még másfél hét van suliig. Akkor addig taxi,vagy egy egyszerű kocsi bérlése pár nappal, azzal nem néznek ki a suliból.

Az írásodból ítélve, egyik sem viselne meg benneteket anyagilag, vagy?

2016. aug. 22. 16:39
 32/34 anonim ***** válasza:
Melyik város?
2016. aug. 22. 17:14
 33/34 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy kérdező én nem értem, hogy egy ilyen dolgon hogy lehet ennyit problémázni, a kommentek többségét még annyira sem értem... Én a helyedben egy percig nem gondolkodnék ezen, mivel egyrészt megteheted másrészt anyukádnak van lehetősége másik kocsit használni, így bökkenő sincs a történetben. Én leprarkolnák a parkolóba legfeljebb, akkor nem ha ki lenne írva, hogy csak tanároknak fenttartva. Én is végzős leszek és nálunk is járnak kocsival, van akit fuvoroznak, de mi nem szólunk le emiatt senkit, azt kéne aki ilyeneken problémázik, ha megteheti akkor tegye hát basszus most nagy cucc xd Aki meg megszól az szimplán írigy nem kell vele foglalkozni, én a helyedben pont lesz*rnám. Tényleg már mintha valami amerikai h*lye film lenne az alap xd Azok a kommentelők meg inkább magukba nézzenek akik leállnak veszekedni felnőtt létükre egy ilyen kérdés miatt a kérdezővel. :) Siralmas ami ezen az oldalon van...
2016. aug. 22. 21:32
 34/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem elég neked a Családi kapcsolatok meg a Kamaszok kategória, még ide is be kell térned az unalmas és egyforma kamukérdéseiddel? :D
2016. aug. 25. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!