Miért nem nyithatja ki a diák a könyvét, amikor a tanár monologizál?
Hagyd, beteg szegény. Nem fogja megérteni.
Hát, én remélem, hogy csak egy kifáradt pedagógus, aki ironizálni szeretne. :-) Sok az idióta diák, akiknek a szüleik kinyalják a feneküket, és adják alájuk a lovat, hogy nem kell tanulni, a pedagógusok meg gebedjenek meg a fegyelmezetlen, neveletlen, nagypofájú csemetékkel, csesznek megvenni egy 100Ft-os füzetet tanórára, de azért megveszik a méregdrága telefont, a tanszerekről meg gondoskodjon az iskola.
Én nem tanítanék, mi nem voltunk ennyire elvetemültek, pedig nem vagyok még öreg.
Anyám tanított olyan gyereket, aki rettegésben tartotta az egész iskolát, verekedett, bántalmazta a társait, iskolán kívül még gyújtogatott is, de neki ott helye volt, mert hiába körzeten kívüli, az igazgató jóban volt a családdal, csak nem gondolta, hogy ilyen problémás a gyerek, aztán csak akkor tudtak megszabadulni attól a kis lókötőtől, mikor kést találtak nála. Diákjogok... A többi diáknak is joga lett volna biztonságban iskolába járni, nagyon nem jó irányba változtak a dolgok az én gyerekkorom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!