Tanárkollégák! Ti mit viseltek egy-egy munkanapon?
Én eddig (1,5 évig), farmert viseltem, hétköznapibb blúzokkal, ingekkel, fűzhető sportcipőt, vagy egy elegánsabb balerinapapucsot. Viszont a kollégák között nagyon megoszlik a vélemény. Egyesek csak szoknyában,ruhában, elegánsan jönnek dolgozni, egyesek meg tipikus kínai ruhákban, csilivili minden és mindenhol, gagyi feliratokkal. Nem tudok kiről vegyek példát. Állítólag a szülők tettek megjegyzést a túl "otthonias" viseletemre. Hogyan öltözzek akkor, hogy ne lépjem túl a határaimat? Mert nem tudom elképzelni, hogy napont magassarkúba, kinyalva tipegjek be munkába. Feleslegem is van sajnos, úgyhogy megterhelő is lenne a mindig elegáns viselet.
Elsősorban azt szeretném tudni, Ti mit viseltek? Miből áll a ruhatáratok? Kort is írjatok, ha lehet :) Én 23/L vagyok.
szerintem nem kell feltétlenül magassarkút viselni ahhoz, hogy kicsit elegánsabban öltözzön az ember, én sem szoktam magassarkút viselni, inkább fekete v. barna lapossarkú bőrcipőket - én sportcipót nem hordok.
szerintem ha lecseréled a farmert néhány szövetnadrágra, térdig érő (nem mini) szövetszoknyára, vagy a farmer mellé elegánsabb blúzt (nem inget) v blézert veszel, mindjárt más stílusban tudsz öltözködni.
Szerintem a kiegészítők is nagyon fontosak az eleganciához: ha néhány mutatósabb, elegéns bizsut v sálat felveszel, az is nagyon sokat dob a viseleten.
Amikor hallgató voltam, akkor a mentortanárom (egy 50-es hölgy) nálunk erre külön kitért, hogy hogyan öltözködjek. Akkor egy kicsit megsértődtem rá, de most már örülök neki, hogy erről is mondott pár gyakorlati dolgot, igyekszem azt követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!