Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Főiskolán/egyetemen lenéznék...

Főiskolán/egyetemen lenéznék az ivást elutasító embereket?

Figyelt kérdés
Olvastam egy választ itt, hogy az embernek tudnia kell inni és másnaposan beülni órára akkor is, ha lány. Én viszont családi háttér miatt gyűlölöm a tömény alkoholt, legfeljebb sörözök egy-egy lazább délutánon valakivel, de nem iszom le magam a sárgaföldig, de még spiccesre sem.

2016. aug. 6. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, *soha. :) biztos nyomatekositani akartam tudat alatt:)
2016. aug. 7. 07:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, SOHA ne igyál. Másnaposan meg főleg ne üljél be órára. Én nem a legjobb főiskolára járok, de amikor nálunk valaki másnaposan beült (igaz eléggé az volt), akkor utána majdnem kirúgták. Ha más bevállalja, hogy fájjon a feje, hogy szédelegjen, hogy ne érezze jól magát, ráadásul az órára se tudjon figyelni, vállalva, hogy el is küldhetik, akkor attól neked még nem kell! Senki sem követelheti meg tőled, hogy rúgjál be! Akinek a szemében csak akkor vagy barát, ha berúgtál vele, akkor azzal nem éri meg barátkozni!!
2016. aug. 7. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen nagyon sok az antialkoholista, vegetáriánus és egyéb egészségmániás.

A normális hallgatók és oktatók többsége sohasem iszik annyit, hogy másnapos legyen.

2016. aug. 8. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
41%
A mértékletesség fontos. Aki rugalmatlan, aki egy 3dles sört sem iszik meg pl. szobatársa születésnapi buliján, az idegesítő.
2016. aug. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!