Mi a véleményetek az osztályomról?
Egy tanár nem volt nekik szimpatikus ezért úgy kiidegelték hogy sírva rohant ki a teremből és le is adta az osztályt, ez volt a céljuk.
Órán folyamatosan ordibálnak, vitatkoznak a tanárral. Röhögnek mindenen, batomságokat kérdezgetnek.
Ha a rossz viselkedés miatt szaktanárit kapnak le se szarják "írjon be még kettőt".
Valamelyik feláll a padra és elkezd táncolni.
Óra végén "ki jön ki cigizni"
Van 2 osztálytársam akiket folyamatosan piszkálnak órán, az egyiket a beszédstílusa miatt és mert csendes, ha felszólitja a tanár a többiek elkezdenek röhögni és kiparodizálják,bámulják, alázzák,szólítgatják selejt fogyatékosnak nevezik. Őt már 2 hete nem láttam iskolába, valószínűleg elege lett.
A másik egy kövér srác, őt meg dobálják és folyton súlyával kapcsolatos poénokat mondanak neki.
Az osztály másik része normálisabb, de ennek a 2 srácnak a kiközösitésében ők is részt vesznek, ugyanúgy röhögnek és kibeszélik őket.
Néhányan a szünetben buzulnak egymással.
Nem értem hogy tud ennyi gyökér egy helyre kerülni.
Elég nyomorék, balf asz osztályod van, söpredék "emberekkel".
Az én sulimban is volt egy ilyen hasonló osztály, sokszor rohant ki tanár bőgve az osztálytermükből..
"Néhányan a szünetben buzulnak egymással."
Érdekes, hogy ah a b*zikat nem közösítik ki, akkor a kövért meg a csendeset miért?
Amúgy melyik közép iskolába jársz? Mármint úgy értem, hogy mezőgazdasági, műszaki, stb...
Azt sem értem, hogyha tényleg ennyire neves ez a középiskola, és ennyire kikészítenek mindenkit, akkor miért nem rúgták már ki őket? És miért hagyják, hogy továbbra is így viselkedjenek?
Miért nem mondtad ezt így már el az igazgatónak?
Nem értem.. Én a kikészített tanár helyében már rég kirúgattam volna őket!
"Érdekes, hogy ah a b*zikat nem közösítik ki, akkor a kövért meg a csendeset miért? "
Ezzel NEM azt mondom, hogy a melegeket csúfolni kell, vagy ki kell közösíteni! Pont ellenkezőleg! El kell fogadni minden ilyesmit! De ha elfogadják a dolgot, hogy XY meleg, akkor a kövérséget meg a csendességet miért nem?
Ugyanolyan undorító ocsmány dolog valaki azért csúfolni, mert kövér vagy mert csendes, mintha valaki a származása miatt van csúfolva! Akármilyen származásra vonatkozó dolgot visszaszólnék nekik, rögtön felháborodva rasszistán titulálnának.
Pedig ők SEMMIVEL sem csinálnak kevésbé megvetendő dolgot! Az összes ugyanolyan undorító diszkriminatív dolgot csinál, mint a rasszisták!
Ugyanolyan nagy bűn nevetséges ok miatt tönkretenni valaki életét, mintha valakinek a származását csúfolják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!