Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek az osztályom...

Mi a véleményetek az osztályomról?

Figyelt kérdés

Egy tanár nem volt nekik szimpatikus ezért úgy kiidegelték hogy sírva rohant ki a teremből és le is adta az osztályt, ez volt a céljuk.

Órán folyamatosan ordibálnak, vitatkoznak a tanárral. Röhögnek mindenen, batomságokat kérdezgetnek.

Ha a rossz viselkedés miatt szaktanárit kapnak le se szarják "írjon be még kettőt".

Valamelyik feláll a padra és elkezd táncolni.

Óra végén "ki jön ki cigizni"

Van 2 osztálytársam akiket folyamatosan piszkálnak órán, az egyiket a beszédstílusa miatt és mert csendes, ha felszólitja a tanár a többiek elkezdenek röhögni és kiparodizálják,bámulják, alázzák,szólítgatják selejt fogyatékosnak nevezik. Őt már 2 hete nem láttam iskolába, valószínűleg elege lett.

A másik egy kövér srác, őt meg dobálják és folyton súlyával kapcsolatos poénokat mondanak neki.

Az osztály másik része normálisabb, de ennek a 2 srácnak a kiközösitésében ők is részt vesznek, ugyanúgy röhögnek és kibeszélik őket.

Néhányan a szünetben buzulnak egymással.

Nem értem hogy tud ennyi gyökér egy helyre kerülni.

2016. aug. 3. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elég nyomorék, balf asz osztályod van, söpredék "emberekkel".

Az én sulimban is volt egy ilyen hasonló osztály, sokszor rohant ki tanár bőgve az osztálytermükből..

2016. aug. 3. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez történt a mi osztályunkkal is. Van egy vezéregyéniség, a többi meg megy utána... Nálunk ő pl. az elég durva frusztrációját vezette le így, plusz feltűnési kényszere van. Egyébként az egyik legjobb barátom, és amúgy egy teljesen normális ember. A többiek meg mennek utána. Én próbáltam meggyőzni, hogy ne tegye, de folytatta továbbra is. Ez meg egy gimnázium. De látom van rá példa bőven.
2016. aug. 3. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:

"Néhányan a szünetben buzulnak egymással."

Érdekes, hogy ah a b*zikat nem közösítik ki, akkor a kövért meg a csendeset miért?

Amúgy melyik közép iskolába jársz? Mármint úgy értem, hogy mezőgazdasági, műszaki, stb...

Azt sem értem, hogyha tényleg ennyire neves ez a középiskola, és ennyire kikészítenek mindenkit, akkor miért nem rúgták már ki őket? És miért hagyják, hogy továbbra is így viselkedjenek?

Miért nem mondtad ezt így már el az igazgatónak?

Nem értem.. Én a kikészített tanár helyében már rég kirúgattam volna őket!

2016. aug. 4. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, és te hol vagy ilyenkor? Te is beállsz a sorba, vagy kiállsz mások mellett?
2016. aug. 4. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy ah a b*zikat nem közösítik ki, akkor a kövért meg a csendeset miért? "

Ezzel NEM azt mondom, hogy a melegeket csúfolni kell, vagy ki kell közösíteni! Pont ellenkezőleg! El kell fogadni minden ilyesmit! De ha elfogadják a dolgot, hogy XY meleg, akkor a kövérséget meg a csendességet miért nem?

Ugyanolyan undorító ocsmány dolog valaki azért csúfolni, mert kövér vagy mert csendes, mintha valaki a származása miatt van csúfolva! Akármilyen származásra vonatkozó dolgot visszaszólnék nekik, rögtön felháborodva rasszistán titulálnának.

Pedig ők SEMMIVEL sem csinálnak kevésbé megvetendő dolgot! Az összes ugyanolyan undorító diszkriminatív dolgot csinál, mint a rasszisták!

Ugyanolyan nagy bűn nevetséges ok miatt tönkretenni valaki életét, mintha valakinek a származását csúfolják!

2016. aug. 4. 19:55
 16/16 anonim válasza:
az én osztályom is hasonló volt, budapesti elit gimnáziumban. a legtöbbnek 4-es vagy 5-ös érettségije lett, jópár emelt szintűvel stb, kb az osztály 90%-a továbbtanult. sajnos ilyen korban ilyen hülyék a legtöbben, remélhetőleg majd megérnek, ha meg nem, úgyse fogja őket senki komolyan venni. tenni max annyit tudsz, hogy kedves vagy azokkal akiket piszkálnak
2016. aug. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!