Mi a véleményetek az osztályomról?
Egy tanár nem volt nekik szimpatikus ezért úgy kiidegelték hogy sírva rohant ki a teremből és le is adta az osztályt, ez volt a céljuk.
Órán folyamatosan ordibálnak, vitatkoznak a tanárral. Röhögnek mindenen, batomságokat kérdezgetnek.
Ha a rossz viselkedés miatt szaktanárit kapnak le se szarják "írjon be még kettőt".
Valamelyik feláll a padra és elkezd táncolni.
Óra végén "ki jön ki cigizni"
Van 2 osztálytársam akiket folyamatosan piszkálnak órán, az egyiket a beszédstílusa miatt és mert csendes, ha felszólitja a tanár a többiek elkezdenek röhögni és kiparodizálják,bámulják, alázzák,szólítgatják selejt fogyatékosnak nevezik. Őt már 2 hete nem láttam iskolába, valószínűleg elege lett.
A másik egy kövér srác, őt meg dobálják és folyton súlyával kapcsolatos poénokat mondanak neki.
Az osztály másik része normálisabb, de ennek a 2 srácnak a kiközösitésében ők is részt vesznek, ugyanúgy röhögnek és kibeszélik őket.
Néhányan a szünetben buzulnak egymással.
Nem értem hogy tud ennyi gyökér egy helyre kerülni.
Nem most hanem évközben.
Idős tanár volt akit kikészítettek.
Mintha csak a mi osztályunkról irtál volna..Mi is szakközépiskolások vagyunk..
Én sem értem, hogy lehet egy osztály 99%-a ekkora fogyatékos. Ha nem most mennék 12.-be, elmennék egy gimnáziumba, hátha oda normálisabb emberek járnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!