Megfenyegetett az osztálytársam. Valami megoldás van erre?
Tehát ezen a hétvégén lesz a gólyatábor és az egyik srác az osztályból megfenyegetett. Mindenesetre kezdem az elején, hogy érthetőbb legyen. Lehet hosszú lesz, előre is ne haragudjatok.
Szóval ezt a srácot ismerem általánosból is, mivel osztálytársak voltunk, már ott is teljesen széjjel szivatott. Múlthéten elhívott engem és egy lányt (leendő osztálytársunk), hogy menjünk el valahova. Nos, én ezzel a lánnyal már beszeltem többször is és nagyon jófejnek tűnt, kedves és jófej volt mindig.
Viszont a srác folyamatosan engem szivatott, minden hülyeséget elmondott a csajnak rólam, beleértve hogy mekkora nyomi voltam az álralánosban mindig. Egy utolsó stréber voltam (pedig csak fontosak voltak a jegyeim és kedveltek a tanárok is, többnyire azért mert ők is jól viszonyultak hozzám). Valamint nagyon nagyon sokszor hozott kellemetlen helyzetbe mindenki előtt, mindig eltüntette a dolgaimat, vagy éppen a ruháimat tesi után, amik csak nagy nehezen kerültem elő "érdekes" módon fogva. De volt olyan is, hogy a mobilomat vette el és mindenféle hülyeséget beállítgatott rajta. Most nem mondanám el az összes ilyen dolgot, csak ezek néhány dolgok azok közül, amik végigkísérték a 8 évemet vele. Valamint ezeket mind mind elmondta a csajnak. Semmi különös reakciót nem mutatott, csak annyit mondott, hogy szerinte jófej vagyok. Erre a srác tovább folytatta, hogy márpedig nem vagyok jófej, mert a jófej emberek nem ilyen ruhákba járnak, nem lepukkant helyen laknak. Ja igen, persze, nem mindenkinek adatik meg hogy úgy éljenek, mint ők..
Mindenesetre számomra nyilvánvaló volt, hogy a lány velem szimpatizált inkább. A srác pedig mondta, hogy hétvégén a lány közelébe se menjek, sőt mi több, egyáltalán ne is jöjjek, mert nagyon megver, és ezt komolyan is gondolja.
Gyávaság lenne nem elmenni? Vagy van valami, amit tudnék tenni ezesetben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
15/f
Valószínűleg tetszik neki a lány, és zavarja hogy veled szimpatizál inkább, nem pedig vele. Épp ezért hívott el szerintem titeket együtt, hogy jól lejárasson a lány előtt... Bár szerintem ezzel inkább magát járatta le.
Ne legyél ennyire tehetetlen.... Szólj otthon, vagy az iskolában! Ez nem szégyen. Ha nem szólsz róla senkinek, tovább folytatja és esetleg nagyobb probléma is lehet belőle. Esetleg tényleg megver, és emiatt talán kórházba kerülsz. Vagy ne adj Isten, a sok bántalmazás meg szivatás miatt depressziós leszel, és esetleg öngyilkosságot követsz majd el.... Hány ilyenre van példa. Ez nem játék. Szólnod KELL valakinek, aki tudja kezelni a helyzetet. Ha nem teszed meg, csak magadnak ártasz velem. Ha továbbra is ilyen életet akarsz, akkor ne tény ellene semmit. Ha viszont nem szeretnéd ezt, szólj az iskolában vagy otthon. Esetleg intézhetnéd úgy, hogy az egyik tanár pont akkor jöjjön amikor bánt vagy valami és lássa. Így nem is kell semmit mondanod, nem tud hibáztatni miatta.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!