Mit lehet tenni ezellen? Az iskolaváltás lehet-e megoldás?
Valószínűleg jobb lesz, ha másik iskolába mész. Nem normális az ilyen viselkedés sem a tanártól, sem az osztálytársaidtól.
Én azt javaslom, hogy esetleg menj ki a folyosóra a haverokhoz és szünetekben ott töltsd az időt, hogy addig se lássad őket..és persze ne foglalkozz velük. Tudom, nem könnyű, nekem sem az, de ne rájuk koncentrálj. Ha látják, hogy idegesít, akkor csak még jobban fogják csinálni.
Gondolj arra, hogy már nincs sok idő hátra, mindjárt itt a szünet, és végre nem fogod őket látni. :)
Kitartás. :)
Nékik ezeket miert nem mondod?
Ha igen, miert erdekel, mit mondanak?
Nézd, ha az előző, emelt angolos osztályod egy magasabb színvonalú osztály volt, akkor megértem, hogy kiraktak onnan egy olyan diákot, aki sokszor elkésett, és elaludt óra közben...
Ha úgy döntöttél, hogy 20-30 órában dolgozol suli mellett, vállald a negatív következményeit is. Ha nem tudsz miatta rendesen bejárni, tanulni, akkor fogadd el, hogy átraknak gyengébb osztályba.
A mostani osztályodra nem nagyon tudok mit írni, ezt már valószínűleg nem lehet helyrehozni, mindig kiközösített lennél, szóval az iskolaváltást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!