Aramnd kérdése:
A Vegyipariban kezdtem el az évet most (Debrecen). De sajnos a kiközösítés célkeresztjébe kerültem. Ilyenkor megoldás lehet egy iskolaváltás?
Figyelt kérdés
Általánosban 4.7-es átlagom volt,nem arról van szó hogy nem bírom a sulit vagy ilyesmi.Az egyetemmel kapcsolatban,igen is vannak ambícióim.De a gólyatáborban már elkezdődött ez a kiközösítés,és az az igazság hogy fogalmam sincs hogy miért.Nem beszélnek velem az oszt.társaim,ha bejövök az osztályba akkor az fogad hogy"Már megint itt van"meg stb.És igazán engem a biológia érdekel,csak a reál iskola miatt inkább a vegyit választottam.Az év elején sok 4-es 5-ösöm volt,de kezdtem lejeb csúszni.Most olyan 3,6 körül mozog az átlagom.Ha a Csokonai Vitéz Mihály gimi Biológia tagozatára szeretnék átiratkozni,az megoldható lenne?Onnan lehet menni egyetemre?2015. febr. 23. 14:46
1/3 anonim válasza:
Szia.Én is voltam hasonló helyzetben,szerintem ne válts e miatt új sulit.Barátkozz másokkal,ne foglalkozz velük.Amúgy hidd el,ismerősöm a csokiba van bioszon és hát..évek óta kiközösítik mert faluról jött,nincs rajta 2kg smink és nem az a zara-s *****..bocsánat..szerintem maradj a Vegyiben és hidd el,egy idő után jobb lesz..Sokkal jobb..Az első év mindig nehéz,de lesznek majd itt is barátaid:) Ne hagyd,hogy ilyen mély nyomot hagyjanak benned..Mutasd meg hogy te nem az az ember vagy aki csak úgy megijed tőlük és feladja.Mutasd meg hogy ki vagy,és hogy mennyi mindent bírsz ki!
2/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy a kinézeted miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!