Milyen volt az első napotok a középiskolában?
"Nagyon félek, mert nem ismerek senkit az osztályból... és ezért ki fog mellém ülni?:'( lehet senki.."
Semmi baj, lesz aki melléd ül majd.:) Csak a lényeg az, hogy ne légy félénk, legyél bátor, mert aki csendes és visszahúzódó azt hamar kiközösítik és akkor rossz éveid lesznek. Légy határozott majd, hogy lássák rajtad, veled nem lehet szórakozni.:) Persze bunkó se legyél! :D
Nekem szerencsém volt, mert már verébtáborból ismertem egy lányt, akivel jóban voltam és az általános osztályomból is jött pár fiú, úgyhogy őket ismertem.
Az osztályban kb. mindenki ismert egy-két embert, de persze volt aki senkit. Első nap persze mindenki azzal beszélgetett akit ismert, de (az osztályfőnök hatására is) mindenki megismerkedett. Nagyon jó baráti társaságok alakultak az osztályon belül, de mindenki összetart.
A legfontosabb, hogy légy önmagad! Próbálj sokat mosolyogni, legyél kedves, közvetlen és bátor! Ne félj odamenni az emberekhez, ki tudja, lehet hogy a legjobb barátod lesz. ;) Csak engedd el magad, és sodródj az árral. Pár hónap múlva már nem is fogsz erre a nagy izgulásra. :D
Most fogom a 3. évemet tölteni velük, elképesztő, hogy ennyire elszaladt az idő. :')
Sok sikert, és ne aggódj, minden rendben lesz! ^^
Nekem annyira semleges volt, hogy így négy év elteltével már szinte egyáltalán nem is emlékszem rá.
Az még megvan, hogy az udvaron állunk osztályonként csoportosulva, miközben az osztályfőnök felolvassa a pontszámok szerinti névsort, de hogy ezután mi történt, az már rejtély számomra. :D Annyi tuti még, hogy a legjobb barátnőmmel (akivel általánosban is osztálytársak voltunk) meg a későbbi másik legjobb barátnőmmel lógtam egész nap, és csak velük beszélgettem.
Nem volt semmi extra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!