Első nap a középiskolában?
Jól.
Az a lényeg, hogy mindenkivel legyél barátságos legalább az első pár naban. Később majd kialakulnak a klikkek, aztán eldöntöd, kikkel szeretnél egy "csoportba" tartozni.
Ha már az elején cseszegetsz másokat, bunkózol, elvágod magad az osztályodban, és a tanárok is észreveszik, ha valaki lehúzza az osztályközösséget.
Köszi a válaszokat!
Általánosba úgy volt nálunk, hogy mindenki mindenkivel szívesen elvolt.
Nem vagyok cseszegetős, bunkózós típus, engem is cseszegetett régebben pár b..i, de szerencsére elmentek az osztályból.
Nálunk első nap csak azok szóltak egymáshoz, akik előzőleg már ismerték egymást :D Akik egyedül jöttek, azok útközben (buszon talán? vagy facebookon előtte) összeismerkedtek valakivel, így mindenkinek volt társasága.
A többi nap pedig kicsit kínos volt, ahogy már írták, ill. (szerintem) s*ggnyalós. A következő félév, év már jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!