Hogyan "éljem túl" középiskolában az első pár napot?
Figyelt kérdés
Ugye mindjárt itt az iskola és nagyon parázok, hogy mi lesz. Ti hogyan illeszkedtetek be?2015. aug. 20. 11:55
1/4 anonim válasza:
Most leszel kilencedikes?
Egyszerű, próbálj kedves lenni mindenkivel, figyeld meg, hogy ki hogy viselkedik, aki szimpatikus, azzal próbálj kezdeményezni.
A tanárokkal is legyél tisztelettudó, mert tényleg nagyon fontos az első benyomás.
2/4 anonim válasza:
legyél nyitott, kedves, ne kelts túl nagy figyelmet,főleg a tanároknál ne, nem jó ha megjegyzik a neved elsőre.én például szeretek a háttérben maradni és a tanulásra koncentrálni, de ha te nem ilyen vagy, akkor ne hallgass rám:D
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Legyél nyitott, próbálj minél több emberrel beszélgetni. Én ott rontottam el egy kicsit, hogy azzal a lánnyal, akivel először beszélgettem hosszabban, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, de onnantól állandóan egymással lógtunk, nem nyitottunk mások felé. Mi azóta is nagyon jó barátnők vagyunk, de senki mással nem lettünk jóban az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!