Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Speciális iskola megárthat...

Speciális iskola megárthat egy épp értelmű embernek? Mit kéne csináljak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy szivbetegségem van de terhelhető vagyok de a peacemakerem miatt nem vettek fel oda ahova jelentkeztem.Gazdának tanultam volna de arra hivatkoztak hogy szivbeteg vagyok és nem vehetnek fel emiatt pedig vittem a papirt is hogy végezhetek bármilyen fizikai munkát csak olyan helyre nem mehetek ahol magas feszültség van mert az nem jó a peacemakernek.Szóval elküldtek és mivel elég rossz tanuló voltam mindenből 2-re álltam ezért nem vettek fel máshova még egy gyenge gimnáziumba sem mert van egy halom felmentésem matekból,irásból azaz nem lehet osztályzoni a külalakot.

Kis korom óta van egy fej tikkem ezért van hogy magától hátra rándul a fejem és néha a vállaim is tikkelnek.Elég nehezemre esik beszélni mivel akkor szokott berángatózni a fejem és olyankor be dadogok miatta.8 éves korom óta nem birom emberek között lenyelni az ételt és az italt.Ezeket azért irtam le mert nem szeretek ide járni mert sok a fogyatékos és a beteg de normálisba se mennék mert ott szerintem csak rosszabb lenne a helyzet mert hát k'csögök az emberek.Még 2 évem van de úgy érzem mintha kezdenék kissé becsavarodni ebbe a környezetbe.Mit kéne csinálnom? 16/f vagyok most fogok menni 10.be számitógép szerelő szakmát vagyok.Nagyon unalmas már...Ki tudja lehet én is fogyatékoss vagyok aztán tudták hogy hol a helyem...

2016. júl. 6. 02:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos... leírnám a véleményem, de azzal csak megsértenélek.

Inkább maradjunk annyiban, hogy kitartást, az iskola, főleg a gimi alapból arról szól, hogy sok felesleges hülyeséget kell kibírni. Legyél türelmes.

2016. júl. 6. 02:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Ird le nyugodtan a véleményed had sértődjek meg nem bánom.
2016. júl. 6. 02:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ilyeneken gondolkozol, hogy megőrülsz akkor már alapból bajok vannak. De egyébként is a speciális iskola nem csak fogyatékosoknak van kitalálva, hanem némely esetben olyanoknak akik valami miatt gyengébben haladnak a tananyaggal stb. és amint írtad is ugye, nem csak hogy fel vagy mentve matekból, írásból, de még így is 2-esre álltál mindenből. Így ne is csodálkozz, hogy oda kerültél ahova. Arról nem is beszélve, hogy a tikked, és az egyéb dolgaid miatt lehet még kevésbé bírnád el a normál gimnáziumot.

Tehát az egyetlen amit tehetsz, hogy kibírod.

2016. júl. 6. 02:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is akarnék elmenni innen mert csak rosszab lenne igaz sz'r ez az iskola de mindegyik az.Legalább itt nincs osztály kirándulás és hasonló nagyon "jó" programok.
2016. júl. 6. 03:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor gond egy szál se. :D Fogyatékos meg nem leszel, nem nátha ez, hogy elkapd.
2016. júl. 6. 03:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Legalább nem kell tanulni általánosba se tettem inkább gépeztem helyette...Igazából nem bántam meg
2016. júl. 6. 03:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyel magantanulo. Ez nem jutott eszedbe? Jezus.
2016. júl. 6. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!