Nem tudom, hogy el menjek e az osztálytalálkozóra?
Igazábol most ballagtam es az uj osztallyal lenne talalkozo. Van egy facebook-os csopi ott beszeltek meg a tobbiek. En nem nagyon irtam a csopiba, nem is nagyon volt idom, meg volt amikor hulyesegekrol beszeltek, hat akkor sem szoktam irni. Van par lany akiket ismerek (mert osztalytarsak voltunk alt. iskolaba, de veluk se nagyon beszeltem). Nem tudom hogy elmenjek e, nincs sok kedvem, de ha meg nem megyek el en leszek az a gaz csaj aki nem ment el... De mondjuk suliba ugyis mindenki mindenkivel osszeismerkedik, meg meg lesz osztalytalalkozo
Ui.:nem en vagyok az egyetlen aki nem menne el, vannak akik nem ernek ra, vagy vannak olyanok is akiknek nincs facebook-ja igy nem tudnak semmirol, de nem csak nem en nem irok a csopiba
"de ha meg nem megyek el en leszek az a gaz csaj aki nem ment el..."
":nem en vagyok az egyetlen aki nem menne el, vannak akik nem ernek ra, vagy vannak olyanok is akiknek nincs facebook-ja igy nem tudnak semmirol, de nem csak nem en nem irok a csopiba"
A kettő kizárja egymást.
Nem leszel azért gáz, mert nem mész el.
"Igazábol most ballagtam es az uj osztallyal lenne talalkozo."
Ha most ballagtál, akkor milyen osztállyal fogsz találkozni? Már vége az iskoládnak nem? Hogyhogy új osztályba mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!